City managerul din Sinaia în ajutorul Elenei Lasconi

City managerul din Sinaia, Marian Panait, se implică și la Câmpulung Muscel. Aceasta de când primar al orașului de sub Mateiaș a devenit Elena Lasconi. Primărița este decisă să scoată orașul din anonimat și din era corupției. Aceasta nu ezită să apeleze la Panait ori de câte ori are nevoie. De această dată o ajută să reorganizeze departamentul Investiții-Achiziții.

„Marian Panait ne ajută să descâlcim ițele în departamentul Investiții-Achiziții.

Ce înseamnă asta? Să deblocăm proiectele pentru dezvoltarea orașului, transparență totală față de cheltuirea banilor câmpulungenilor, caiete de sarcini întocmite profesionist. Astfel încât să lucrăm cu firme de top și nu cu firme de apartament. Adică, licitații pe bune și lucrări de calitate.”, a anunțat Lasconi pe pagina sa de socializare.

Aceasta până când city managerul din Câmpulungul va căpăta puțină experiență. Ioana Marcu, o tânără care a lucrat pentru corporații de top la nivel mondial, ocupă această funcție. Numirea sa face parte din campania Elenei Lasconi de a înnoi și eficientiza administrația locală din Câmupulung. Musceleanca a renunțat la un salariu de 3000 de euro pentru a se implica în viața orașului său. Ioana Marcu A lucrat pentru companii din SUA precum Johnson & Johnson, ON!, Lincoln Financial Group.

Elena Lasconi a devenit primarul municipiului Câmpulung Muscel la alegerile din 27 septembrie. Ea a renunțat la cariera din televiziune pentru una în administrația locală. Scopul său declarat este acela de a reda orașului strălucirea de altădată.

One thought on “City managerul din Sinaia în ajutorul Elenei Lasconi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Biserică închinată victimelor Fenomenului Pitești

Marți, 9 martie, a fost așezată și sfințită piatra de temelie a bisericii din curtea fostei închisori comuniste de la Pitești. Evenimentul a avut loc în prezența membrilor Asociației Fostilor Deținuți Politici – filiala Pitești, precum și a reprezentanților  Fundației ,,Memorialul Închisoarea Pitești”. Înaltpreasfințitul Calinic este cel care a sfințit […]
Biserică pentru victimele Fenomenului Pitești

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!