Încremenirea în proiect a liberalilor

Recent, Ludovic Orban, președintele PNL, a efectuat o vizită de lucru în Argeș. Acel stil de vizită pe care o fac de decenii toți tovarășii din conducerea de partid și de stat. Domnia sa a vizitat, ca și înaintașii săi, un șantier sau ceea ce va fi un șantier. De data aceasta e vorba de viitorul șantier al tronsonului de autostradă Pitești – Curtea de Argeș. Și tot ca înaintașii săi, Orban a fost însoțit de alți tovarăși de la județeana de partid. Să-i amintim doar pe Adrian Miuțescu, încă președintele PNL Argeș, și Gelu Tofan, încă președintele PNL Pitești. restul oricum nu au niciun cuvânt de spus. Orban a dat din mână și a spus că termenele vor fi respectate. „Să facem totul, tovarăși!!” – mai țineți minte?

Și, uite așa, liberalii argeșeni și-au dovedit încă o dată, de parcă nu ne conviseseră, încremenirea în proiect. De ceva vreme, tot ce mai știu să spună și să facă onor conducătorii PNL Argeș sfârșește apoteotic, repetitiv și fără nici un rost pe drumuri. Pe cel expres spre Craiova și pe autostrada spre Sibiu. Despre care bat într-una ca surdul în tobă că ni le fac ei. Nu, măi, băieți, nu ni le faceți voi! Drumurile astea trebuia construite de ani de zile, dar toți care ați condus țara asta ați avut alte prorități. Și dacă nu ne-ar trage Europa târâș după ea, am merge și acum tot cu carul cu boi pe drumuri de pământ că de mai mult n-ați fi în stare. Plus că Ministerul Transporturilor nici măcar nu e al vostru.

Prietenia cu PSD, alt proiect drag liberalilor

Bine, își mai trag liberalii noștri spuza și de pe alte proiecte locale, dar acolo trebuie să împartă caimacul cu PSD. Și, fiindcă tot a venit vorba, să ne amintim că tocmai despre lipsa de deranj dintre cele două partide nu ne spun nimic în intervențiile lor publice mai marii PNL Argeș. O lipsă de deranj care amintește de vremurile USL sau de cele când Tăriceanu era premierul din PNL al pesediștilor. Oricum, în sudul județului, liberalii au fost deja instruiți de șefii lor de la PSD cu cine să voteze la viitoarele alegeri din PNL Argeș. O spun chiar ei, cei de pe acolo.

Repet, liberalii argeșeni sunt încremeniți în proiect. În proiectul tătucilor care vin să ne spună că ei ne fac drumuri și alte cele. Ca și prietenii lor, pesediștii, de altfel. Cei din urmă au măcar scuza că se trag din comuniști, dar ceilalți ar trebui să aibă minimum de respect și să nu mai afirme că sunt urmașii Brătienilor.

One thought on “Încremenirea în proiect a liberalilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Drapelul Național arborat de jandarmi pe Moldoveanu

De Ziua Drapelului Național, jandarmii argeșeni au înălțat Tricolorul cel mai sus. Jandarmii din cadrul Posturilor Montane Arefu și Rucăr au arborat astăzi Drapelul Național al României pe Vârful Moldoveanu. Aflat în Munții Făgăraș, Moldoveanu este vârful montan cu cea mai mare înălțime din România, 2544 de metri. „Drapelul este, […]
Național

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!