Sport

FC Argeș a obținut prima victorie în deplasare la Botoșani

Nini Adrian Popescu si Marcel Holzmann in meciul de fotbal dintre FC Arges si FC Botosani, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 21 august 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FC Argeş, din păcate „lanterna roșie” din Liga I, a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 16-a. Golul a fost marcat de Deslandes, în minutul 90+2.

Au evoluat echipele:

FC Botoşani: Hankici – Braun (Patache ’46), Haruţ, Chindriş, Holzmann (Ţigănaşu ’46) – Florescu (Papa ’57), J. Rodriguez, Ongenda – Al Mawas, Toutouh (Fernandez ’46), Târcoveanu (Roman ’75). Antrenor: Marius Croitoru

FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Drăghici, Maes (Honciu ’89), C. Dumitru (Năstăsie ’78) – Mediop (Leca ’90). Antrenor: Mihai Ianovschi.

FC Botoșani ocupă locul 10 în clasamentul Ligii I.

Jean Vlădoiu, este noul manager general al FC Argeş

Fostul internaţional Jean Vlădoiu a fost numit în funcţia de manager general al clubului FC Argeş, iar Mihaiţă Ianovschi în funcţia de antrenor principal al echipei piteştene, informează site-ul oficial al formaţiei din Liga I preluat de HotNews.ro.

Cei doi oficiali ai clubului au ca obiectiv salvarea de la retrogradare, urmând ca în sezonul viitor să se creeze un lot competitiv cu care să se atace intrarea în play-off. Ianovschi va face echipă cu Andrei Prepelită, care a renunţat la cariera de jucător pentru cea de antrenor. În următoarele zile se va face o evaluare a lotului, urmând să se renunţe la jucătorii care nu au dat satisfacţie în prima parte a sezonului. Jean Vlădoiu se va ocupa strict de partea sportivă, având mână liberă la transferuri. Noul manager general al clubului îşi doreşte 5-6 transferuri care să crească valoarea echipei.

FC Argeş a terminat turul campionatului pe locul 16, ultimul, cu doar 11 puncte, acumulate în 15 etape. Primul meci oficial din returul campionatului pentru piteşteni este programat la 14 ianuarie, FC Argeş urmând să întâlnească în deplasare, pe FC Botoşani, în runda cu numărul 16 din Casa Liga 1.

La meciurile din luna decembrie, conducerea tehnică a echipei a fost asigurată de Paul Ciobanu, Augustin Eduard, Andrei Speriatu şi Viorel Dumitrescu, după despărţirea de Ionuţ Moşteanu. Nou-promovata a început campionatul cu Ionuţ Badea antrenor principal, dar el a fost demis la 5 octombrie, din cauza rezultatelor slabe, informează News.ro.

Subscribe US Now