Ingratul domn Bulf, Cătălin Bulf, de la PMP

Cătălin Bulf este șeful popularilor argeșeni și secretar general al PMP la nivel național. Din ianuarie 2020 și până la finele lui martie 2021 a fost secretar de stat în Minsiterul Econimiei. Timp în care a iubit și sprijinit PNL și alianța de dreapta instalată la guvernare după alegerile din decembrie. Doar că iubirea a plecat odată cu funcția. Rămas fără slujba de la minister, Bulf și-a amintit brusc și dintr-o dată că alianța cu pricina e pusă pe căpătuială.

„În Consiliul Local Pitești, majoritatea PNL-USR are un singur scop, bătălia pentru funcții!”. E declarația pe care popularul argeșean a făcut-o la o săptămână după ce și-a pierdut funcția guvernamentală. „Pe acești oameni nu îi interesează cetățenii din Pitești și proiectele necesare orașului, ci doar propriile lor interese! Nu am văzut, până acum,  la aceste două partide, decât o bătălie surdă pe funcții.”, a mai spus Cătălin Bulf.

Să nu înțeleagă cineva că peneliștii și useriștii sunt buchete de busuioc sfințit bune de pus la icoană. Nu, nici pe departe. Sunt pătrunși și măcinați de păcate până în măduva oaselor, dar asta e o altă discuție.

Revenind la ingratul domn Bulf, e surprinzător modul în care își schimbă viziunile politice în funcție de… funcție. Pentru că, să fim serioși, nu grija de cetățeni îl mână pe al acum în lupta împotriva celor care i-au dat cândva o funcție, ci faptul că i-au luat funcția. Sau poate ar trebui felicitat pentru sinceritate. Până la urmă majoritatea politicienilor români sunt ca domnul Bulf, dominați de  simpatii și antipatii conjuncturale. Doar că nu toți o și arată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fata frumoasă care conduce o bijuterie de oraș

Elenei Lasconi nu-i dădea nimeni nicio șansă la alegerile din 27 septembrie, așa cum politicienii și administratorii acestui județ nu au dat nicio șansă Câmpulungului în ultimii 30 de ani. Dar minunea s-a întâmplat și Elena Lasconi a câștigat orașul de sub Mateiaș fără drept de apel din partea celor […]
Elena Lasconi primar de oraș

Subscribe US Now

error: Content is protected !!