Lasconi învață administrație de la primarul din Turda

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, învață de la cei mai buni. Învață adminsitrație, bineînțeles, căci despre așa ceva vorbim. Mai întâi și-a asigurat sprijinul city managerului din Sinaia, un specialist de top. Acum a plecat la Turda pentru a învăța despre banii europeni.

Alegerea nu este întâmplătoare. Municipiul Turda se poate lăuda cu cele mai mari finanțări europene raportat la populație. Cele două orașe, Câmpulung Muscel și Turda, seamănă foarte mult sub numeroase aspecte. Au cam aceleași dimensiuni, aceeși populație și aceleași nevoi de dezvoltare.

Cel de la care Elena Lasconi vrea să ia lecții de aministrație este primarul Cristian Matei. Edilul  municipiului este cel care a schimbat radical fața orașului odată cu proiectele aduse. O administrație eficientă, multe realizări, aproximativ 90 de străzi asfaltate, multe proiecte europene, guvernamentale și norvegiene. Totul într-un singur mandat. Drept consecință, Cristian Octavian Matei a câștigat detașat al doilea mandat de primar în septembrie 2020.

Cuvinte de laudă pentru edilul din Turda

„Turda este orașul cu cei mai mulți bani europeni atrași, raportat la numărul de locuitori.

În ultimii patru ani au ajuns aici peste 300 de milioane de euro. S-au schimbat conductele de apă și canal, s-au asfaltat străzi, pe stradă circulă autobuze electrice etc.

Omul cu viziunea este Primarul Cristian Octavian Matei. Tocmai de aceea sunt astăzi la Turda. În curând, va veni și la Câmpulung pentru a ne sprijini. Mă bucur tare și mulțumesc!”, a scris Lasconi pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

„Mihai Eminescu” – singura școală cu trei publicații proprii

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești (nr. 11) se poate mândri cu o activitate publicistică de excepție. Cadrele didactice și elevii de aici editează trei publicații proprii. Mai exact, două reviste și un supliment literar. Cea mai longevivă este revista „Aripi” al cărei prim număr a apărut în anul 1969. […]
Școala „Mihai Eminescu” Pitești

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!