Frica păzește piatra din Piața Primăriei

Iar piatra crapă capul. Nu al caprei, precum în celebrul exercițiu de dicție, ci al administrației locale din Pitești. Inaugurată cu surle și trâbițe în martie de vârfurile PSD de la județ și Pitești, Piața Primăriei nu a găzduit încă nici un eveniment notabil. Bine, a găzduit tentativa numită Simfonia Lalelelor, dar cu o tulipă nu se face primăvară. Umblă deja o vorbă prin târg cum că de vină ar fi piatra. Piatra cu care a fost pavată Piața Primăriei, căci despre aceasta e vorba.

Mulți piteșteni se întreabă încă de ce startul Raliului Argeșului nu s-a dat de la kilometrul zero al orașului. Cu atât mai mult cu cât evenimentul a fost adjudecat de aceiași fruntași PSD de la județ și municipiu care se afișau în martie la inaugurarea pieței. Gurile rele spun că municipalitatea se teme ca dracu de tămâie să organizeze evenimente de amploare pe noul pavaj. Cică de teamă să nu crape piața. Pardon, piatra din piață, la fel cum a crăpat în timp record și granitul vechiului pavaj.

Când detergentul spală prea bine

Și pentru ca tacâmul să fie complet, au început să se audă și voci care afirmă că noul pavaj nu ar fi chiar din piatră. Voci alimentate de un fapt banal. Anume că, la un moment dat, pavajul a fost spălat cu un detergent specific unei astfel de operațiuni. Doar că, în urma spălării, s-ar fi constatat decolorarea pietrei de pavaj. Sunt unii mai pricepuți care spun că acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple dacă piatra ar fi piatră naturală. În fine, gura lumii slobodă. Atâta de slobodă încât susține că primarul Piteștiului nici nu vrea să audă de vreun eveniment de trafic greu în Piața Primăriei de teama celor expuse mai înainte.

Poate că viceprimarii Piteștiului ar trebui să pună niște întrebări legat de aceste lucruri. Piteștenii au dreptul să știe pe ce s-au dus banii lor. Doar că unul dintre viceprimari, Gelu Tofan, de la PNL, și-a descoperit o nouă ocupație. Aceea de a distribui postări în care Cristian Gentea apare ca personaj principal și în majoritatea pozelor. E drept și că într-o fotografie apare și urechea stângă a domnului Tofan, iar în vreo două chiar domnia sa in integrum, dar undeva la capitolul „Și alții”. Până la urmă important e că e pace. E pace între PNL și PSD, ce dacă alegătorii au votat altceva… Acum, dacă te gândești  că imediat după localele din septembrie, Gelu Tofan anunța în partid că majoritatea în CL Pitești va fi una PSD – PNL, nici nu e de mirare lipsa de respect a PNL Argeș față de alegători și votul lor. Grijă mare băieți, să nu-i deranjați pe șefii voștri de la PSD!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

City Grill a cumpărat un restaurant din Pitești

City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante din România, a adus în grup două branduri noi. Acestea sunt Maison des Crepes şi Aubergine. totodată, se păstrează în acţionariat antreprenorii care le-au fondat. „Am preluat 49% din Maison des Crepes, un business fondat de antreprenorul […]
City Grill

Subscribe US Now

error: Content is protected !!