Femeia de Milioane a României este Elena Lasconi

În emisiunea Deșteptarea de azi, am aflat cine este câștigătoarea concursului Femeia de Milioane, la Europa FM. Ei, bine,  femeia care i-a inspirat pe cei mai mulți dintre ascultătorii postului este Elena Lasconi. Primărița din Câmpulung Muscel a primit cele mai multe voturi.

În cadrul concursului au fost prezentate zece femei puternice. Acestea inspiră în fiecare zi prin energia și entuziasmul, forța și curajul de a merge mai departe în construirea unor noi cauze.

Vlad, George și Luca, amfitrionii emisiunii, au intrat în direct cu cea care a primit cele mai multe voturi. Vorbim de Elena Lasconi. Lasconi este de profesie jurnalist, iar acum primar al municipiului Câmpulung Muscel.

„Mi s-a părut atât de tare chestia asta să mă voteze lumea pe mine. Mă și gândeam, cine mă votează pe mine?! Am intrat cu inima strânsă. Când am văzut topul, zic ce caut eu aici printre femeile astea grozave?!

Vreau să fiu o inspirație pentru oamenii de bună credință să intre în viața politică. Pentru că altfel nu putem să schimbăm țara asta”, a spus Elena Lasconi, în direct, în Deșteptarea. Pentru câștigătoare Europa FM oferă ca premiu spațiu de promovare pentru o cauză socială.

„Eu am susținut foarte multe cauze. Am văzut că aveți o campanie cu violența domestică. Am făcut și eu, la rândul meu, campanii cu violența domestică atunci când eram jurnalist” a punctat Elena Lasconi.

Pentru perseverență, dedicare și implicare în viața comunității, Elena Lasconi este FEMEIA DE MILIOANE. Kultho – Forever Diamonds i-a oferit un colier din aur de 18 karate cu diamante.

One thought on “Femeia de Milioane a României este Elena Lasconi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adeverința de vaccinare și în format electronic

Adeverința de vaccinare împotriva coronavirus este disponibilă începând de azi și în format electronic. Aceasta poate fi descărcată din Registrul electronic național al vaccinărilor. Anunțul a fost făcut marți de col. dr. Valeriu Gheorghiță. „Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze să poată să-și descarce adeverința de […]
Adeverința de vaccinare în format electronic

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!