JYSK și-a deschis un nou magazin în Vivo! Pitești

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România prin deschiderea unui nou magazin, în Piteşti. JYSK ajunge astfel la o reţea de 101 de unităţi, după 14 ani de la intrarea companiei pe piaţa locală. Noul magazin, cu o suprafaţă totală de 1.400 mp, este amplasat în centrul comercial Vivo!. Este al treilea magazin pe care retailerul scandinav îl deţine în municipiul Piteşti.

„Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România şi ne bucurăm să anunţăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Piteşti, oraş în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraş, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum. Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0”, a spus Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic. Iniţial, obiectivul companiei scandinave a fost de a atinge pragul de 100 de magazine în ţară.

JYSK România a înregistrat în anul financiar 2019-2020 o cifră de afaceri de 612,5 milioane lei, în creştere cu 5,3%, şi un profit brut înainte de taxe de 81,9 milioane lei, cu 8,4% mai mare decât în anul precedent. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfăşoară operaţiuni în 51 de ţări, are 26.500 de angajaţi şi peste 3.000 de magazine.

Sursa foto: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reportaj Libertatea: Copiii din satul argeșean Tufanu merg la școală pe potecile urșilor

Cei 80 de copii din clasele V-VIII din satul Tufanu, Argeș, trebuie să meargă 6 kilometri prin pădure ca să ajungă la școală, scrie Libertatea. Cea mai mare problemă nu este că ajung murdari la ore, ci că se pot întâlni cu ursul. Din cei 17 elevi în clasa a […]
Copii din Tufanu, Argeș

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!