Fata frumoasă care conduce o bijuterie de oraș

Elenei Lasconi nu-i dădea nimeni nicio șansă la alegerile din 27 septembrie, așa cum politicienii și administratorii acestui județ nu au dat nicio șansă Câmpulungului în ultimii 30 de ani. Dar minunea s-a întâmplat și Elena Lasconi a câștigat orașul de sub Mateiaș fără drept de apel din partea celor care spuneau că nu există alții mai buni ca ei pentru Câmpulung pe acest pământ. Le-a spus un elegant Pardon!, ca pe bulevard, și i-a trimis la plimbare pe același bulevard de care și-au bătut joc în toți acești ani. Cred că e cel mai frumos lucru care s-a întâmplat acestui oraș de la căderea monarhiei și până în prezent.

S-a spus despre Elena Lasconi că e doar o vedetă tv care își face și ea ceva capital de imagine prin această candidatură. Nu, Elena Lasconi, nu este o vedetă tv, nu în sensul tabloid a ceea ce se înțelege azi în România prin vedetă. Elena Lasconi este, de fapt, ceea ce ar trebui să fie cu adevărat o vedetă tv, este un om care, atâta timp cât a lucrat în televiziune, a făcut-o corect și cu mult bun simț, un om care nu a botoxat și nu a siliconat ratingul, ci a făcut ratind promovând adevărul, cauzele nobile și, încă o dată o spun, bunul simț. Și, cu siguranță, va face tot ce-i va sta în putere să promoveze aceleași valori și ca primar la Câmpulung Muscel.

Nu știu dacă Elena Lasconi a câștigat alegerile în toamnă la Câmpulung mulțumită partidului care a susținut-o, nu cred, a apărut târziu în cursa politică, inițial în nume propriu, și am convingerea că formațiunea politică nu a contat decât în măsura în care aceasta nu a avut o anumită culoare mai degrabă decât că are culoarea pe care o are. Nici numele ei nu cred că a contat din cale afară de mult. Cred însă că pe muscelenii din Câmpulug i-a convins seninul sincer din ochii ei albaștri și zâmbetul corect, nu fabricat, cu care le-a ieșit în cale. Cu siguranță, câmpulungenii au văzut în acestea șansa unor vremuri senine pemtru un oraș care are nevoie să redevină zâmbitor.

Se spune că fiecare femeie este mai frumoasă dacă poartă o bijuterie care să-i dea eleganță. Poate că așa este, deși eleganța stă în atitudine, dar cred că realitatea este alta, aceea că orice bijuterie, oricât de scumpă și prețioasă ar fi, va străluci doar dacă este purtată de femeia care să-i dea valoare. Elena Lasconi, sunt convins, va da valoare și strălucire Câmpulungului. Deja a început să o facă. De ce? Pentru că Elena Lasconi este fata frumoasă și deșteaptă care a câștigat o bijuterie de oraș.

2 thoughts on “Fata frumoasă care conduce o bijuterie de oraș

  1. O rog mult pe d-na primar sa rezolve problema cotetelor asa zis garaje de pe domeniul public. S afaca o vizita in spatele bl. 2„ de la rotunda sunt vreo 25 de asemenea cotete . Sa planteze pomi ori alt ceva, MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Râzboiul vulpilor între Salvamont Argeș și Stația Meteo Vf. Omu

Un adevărat iureș s-a abătut peste crestele Făgărașului și ale Bucegilor. Și, nu, nu vorbim despre vreun viscol, ci despre vulpi. Mai exact, despre vulpile aciuate la Cabana Cota 2000 Transfăgărășan a Salvamont Argeș (foto 1) și la Stația Meteo Vf. Omu din Bucegi (foto 2).Vulpi care, fără știrea lor, […]
Vulpi la munte

Subscribe US Now

error: Content is protected !!