FC Argeș a învins Viitorul cu 1-0

FC Argeș a învins Viitorul cu 1-0

FC Argeș a învins din nou. Piteștenii continuă seria rezultatelor pozitive în Liga 1, formația din Trivale câștigând cu 1-0 împotriva celor de la FC Viitorul. Golul a fost marcat de Turda, în minutul 71.

Este al nouălea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 1 pentru FC Argeș (5 remize și 4 victorii).

În urma acestui succes, formația piteșteană acumulează 26 de puncte, aflându-se pe locul 10. Viitorul are 25 de puncte și ocupă locul 11.

După ce FC Argeș a învins Viitorul, Ion Crăciunescu i-a criticat vehement pe fotbaliștii echipei din Constanța. Acesta a pus chiar la îndoială valoarea constănțenilor pentru nivelul Ligii 1.

FC Argeș a învins o echipă „jenantă”

„N-am văzut nimic, o echipă debusolată. Ei care aveau un joc combinativ, cu fantezie… nimic, nimic. Te uiți la niște nume și te întrebi… Sunt niște jucători de echipă națională. Sunt unii care nu au ce căuta în echipa asta.

Sunt jenanți, dacă aș fi în locul lor, aș cere eu să plec. E Liga I aici, dacă nu poți nimic, du-te frate în altă parte. Mă uit la Romario Benzar, jucător de echipe naționale, jucător, a arătat ceva în plus? Să nu vezi un șut pe poartă, a fost unul singur, la final”, a declarat Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

One thought on “FC Argeș a învins Viitorul cu 1-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prețurile au urcat cu 18% la energia electrică

Prețurile au urcat în ianuarie față de decembrie cu 1,3% în medie. Creșterile au fost alimentate de creșterea cu peste 18% a energiei electrice, arată datele INS transmise vineri dimineață. Practic, din întreg coșul de bunuri și servicii analizat de statisticieni, doar mierea de albine s-a scumpit în ianuarie. Restul […]
Prețurile au rcat în ianuarie

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!