Se redeschid ștrandurile Trivale și Costache Negri

Serviciul Administrare Bazin de Înot și Baze de Agrement anunță deschiderea pentru public a două facilități de agrement. Vorbim de ștrandurile din Costache Negri și din Trivale, începând cu data de 29 mai. Cele trei bazine de la Plaja Trivale sunt astfel la dispoziția cetățenilor. De asemenea, și la Plaja Ștrandul Costache Negri cele două bazine mici sunt pregătite pentru a-i primi pe piteșteni. Bazinul mare (de 50 m) de la Plaja Costache Negri nu este destinat accesului publicului, ci doar activității pentru înotul de performanță. În acest sens, cetățenii care aleg Plaja Costache Negri sunt rugați să înțeleagă situația și să susțină în acest fel înotul argeșean.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de agrement, pentru ștrandurile amintite sunt luate toate măsurile necesare, conform legislației în vigoare, pentru evitarea răspândirii și a îmbolnăvirii cu virusul SARS-COV-2. Sunt vizate sănătatea publică, securitatea cetățenilor, serviciile de salvamar și cele medicale specifice.

Tarifele pentru agrement, percepute de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, valabile până la 31.12.2021, sunt următoarele:

– Acces plajă – copii sub 10 ani, elevi, studenți, pensionari – 2 lei/persoană;

– Acces plajă – adulți – 5 lei/persoană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Vremuri bune, Dacia nu mai oprește producția

Producţia uzinei Dacia de la Mioveni va funcţiona normal în perioada următoare. Astfel, nu mai sunt aşteptate perioade fără producţie din cauza lipsei de microcircuite. În primele cinci luni ale anului Dacia și-a întrerupt de mai multe ori activitatea din cauza acestei crize. „În pofida unui context global dificil, activitatea […]
Producția auto

Subscribe US Now

error: Content is protected !!