Noul crossover Dacia, primele poze spion

Lucrurile se află pe ultima sută de metri înainte de lansarea pentru noul crossover Dacia care va înlocui Lodgy și Logan MCV. Modelul va avea premiera chiar în acest an. Primele fotografii-spion au apărut deja pe piață. Acestea oferă o imagine mult mai clară despre cum va arăta mașina.

Modelul Lodgy este cel care a primit cea mai dură veste. Acesta dispare pentru că vânzările au fost tot mai reduse. De aceea s-a decis transformarea lui Lodgy în crossover. Noul proiect are la bază platforma și detaliile noii familii Sandero – Logan, proaspăt lansate la finalul anului trecut. Acest lucru poate fi vizibil în primele fotografii spion, realizate de fotografii de la Automedia și Carpix, publicate de motor1.com.

Elemente noi pentru noul crossover Dacia

Noul crossover Dacia, căruia i s-a mai spus Grand Duster este că va avea o lungime de circa 4,50 metri. Va avea trăsături de SUV, așa cum regăsim la Sandero Stepway, cu o gardă la sol ridicată. Va avea și o serie de elemente comune cu noile modele, în special cu Sandero. Capota profilată, o grilă înaltă, protecții și ornamente de plastic negru în stilul familiei Stepway, bare de plafon. Versiunea cu șapte locuri va fi probabil cea mai cumpărată.

În plus, există tot mai multe informații privind introducerea motorizărilor hibride din familia E-Tech, regăsite pe Renault Clio. Așadar, motoare exclusiv pe benzină, similar cu Sandero, fără 4×4, un aspect pronunțat de SUV și spațiu tipic pentru o mașină compactă. Acestea vor fi principalele calități ale noului model, al cărui nume nu este încă dezvăluit.

2021 – an promițător pentru Dacia

Anul 2021 se anunță unul promițător pentru Dacia, având în plină desfășurare introducerea pe piață a noilor Sandero și Logan. Urmează lansarea primului vehicul electric, Spring. La finalul anului vom noul crossover Dacia, Grand Duster. Anul viitor vine rândul face-liftului Duster, care va prelua și el elemente estetice de la Sandero.

Vor urma trei ani de pauză, pentru ca în 2024 și 2025 marca Dacia să lanseze două noi modele de forță. Mai întâi a treia generație Duster (cu premieră în 2023) și Bigster (premieră în finalul lui 2024).

Sursa foto: motor1.com

2 thoughts on “Noul crossover Dacia, primele poze spion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Bugetul pentru construcția de biserici tăiat cu 89%

Bugetul pentru construcția de biserici a fost redus drastic de Guvern anul acesta. Este vizată și restaurarea lăcașurilor de cult. Reducerea este de aproape 89% față de 2020. Secretariatul General al Guvernului va oferi bani Bisericii prin trei programe în 2021. Suma cumulată ajunge la puțin peste 760 de milioane […]
Bugetul pentru construcția de biserici

Subscribe US Now

error: Content is protected !!