Noul model Dacia Sandero livrat cu întârziere

Noul model Dacia Sandero și Sandero Stepway se bucură de un succes spectaculos în Occident. Recent cifrele oficiale pentru Franța arătau cât de dorită e mașina românească.

Succesul pe care îl are noul model Dacia Sandero e notabil pentru dealerii Dacia și Renault. Dar pentru șoferi aduce și o veste foarte proastă, după cum notează L’Argus. Publicația citează un dealer care susține că pe ianuarie avea obiectiv de 6 unități. A semnat însă 26 de comenzi pentru cumpărare.

Aceeași publicație susține că până și clienții care vin pentru un Clio privesc cu interes alternativa românească. Și asta nu doar datorită diferenței de preț.

De ce întârzie noul model Dacia Sandero

Aceste vești bune pentru Dacia au, după cum se vede, și un revers negativ. Clienții care comandă noul model Sandero în februarie, indiferent de versiune, își vor primi mașinile abia în iunie. Dealerii francezi susțin că tot ce au avut pe stoc a fost vândut.

Astfel, pe fondul acestei lipse, e posibil ca posibilii clienți să se orienteze spre alte mărci. Mai ales că acum producția companiilor auto sunt lovite în plin de criza de cipuri. Industria automotive că a înregistrat pierderi de 61 de miliarde de dolari în vânzări ratate din cauza acestei crize.

În ceea ce privește România, situația e și mai dificilă. În martie ar trebui să debuteze programul Rabla 2021. Dar industria auto are probleme cu livrările. Asta ar putea duce la o creștere artificială a prețului pe stocurile disponibile acum.

Reamintim că în toamna lui 2020, Dacia a lansat cele trei noi modele: Logan, Sandero și Sandero Stepway. Primul a fost retras de pe piețele vestice, a rămas doar la noi și în alte câteva țări. Sandero și Sandero Stepway au rămas în Occident.

3 thoughts on “Noul model Dacia Sandero livrat cu întârziere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Centrale termice cu coșuri individuale interzise la bloc

Proiectele de instalaţii de gaze pentru centrale termice cu coşuri individuale, în apartamente, nu vor mai fi avizate. Este valabil în cazul blocurilor, la care se doreşte instalarea de cazane murale în fiecare apartament. Astfel, a devenit obligatorie utilizarea cazanelor cu tiraj forţat în configuraţia C4. Acestea trebuie să fie […]
Centrale termice cu coșuri individuale

Subscribe US Now

error: Content is protected !!