Programul Rabla 2024 începe mâine,19 martie

ConcretMedia.ro

Programul Rabla 2024 începe de marți, 19 martie, de la ora 10, atât în varianta Rabla Clasic, cât și Rabla Plus. Acesta se adresează în continuare persoanelor fizice sau juridice care pot da la schimb o mașină mai veche de 15 ani sau cu norma de poluare inferioară. La cumpărare sunt eligibile mașinile clasice, cele cu propulsie hibridă sau cele full electric.  Anul acesta vor fi puse la dispoziție fonduri record, de 1 miliard de lei pentru Rabla Plus si de 300 de milioane de lei pentru Rabla Clasic

Programul Rabla se va derula în două faze, iar prima dintre ele începe mâine, 19 martie, la ora 10 și va dura până pe 25 noiembrie 2024. 

La Rabla Clasic se pot casa cel mult două autovehicule vechi, pentru primul primindu-se 7.000 de lei, iar pentru al doilea încă 3.000 de lei. În plus, mașina cumpărată nu trebuie sa fie mai scumpă de 60.000 de euro cu TVA inclus. Se păstrează și sistemul de ecobonusuri, fiecare în valoare de 1.500 de lei. 

La Rabla Plus, ecotichetul a fost înjumătățit de la 10.000 de euro la aproximativ 5.000 de euro, adică 25.500 de lei. Aceasta pentru că autoritățile consideră ca prețul mașinilor electrice a scăzut îndeajuns de mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Profesor de la „I.C. Brătianu” arestat pentru agresiune sexuală

Un profesor de la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală, victima fiind o elevă a şcolii în care el predă ore de educaţie fizică. Ancheta a fost deschisă după ce copila, care nu a împlinit 14 ani, a mers acasă şi a povestit […]
Profesor arestat

Subscribe US Now

error: Content is protected !!