Cuvântul „rapel” este cel mai căutat pe internet

Cuvântul „rapel” este cel mai căutat cuvânt în dexonline din această lună. Practic, de la începutul lunii februarie a fost căutat de minim 890 de ori pe zi. Interesul a crescut în ultimele luni asupra termenului faţă de anii trecuţi.

Interesul asupra cuvântului „rapel” a crescut semnificativ în ultima perioadă și asta o demonstrează statisticile căutării termenului pe internet. Dacă cei mai mulţi folosesc cuvântul „rapel” pentru a defini a doua doză a unui vaccin, el are şi ale înţelesuri.

Ce înseamnă „rapel”

Doctorul Valeria Herdea a explicat și ce înseamnă cuvântul „rapel” din punct de vedere medical. „A două doză pe care o vom face şi care se numeşte doză de rapel, doză de amintire, doză de reintărire. Este o doză care pune în funcţiune ceea ce noi numim memorie imună. Practic, rapelul întăreşte memoria imună a organismului.

De aceea şi la bebeluşi facem în primul an de viaţă mai multe doze de vaccin. Astfel, organismul acestuia preia informaţia și poate să producă anticorpi împotriva unei anumite boli”, a spus dr. Valeria Herdea, potrivit Mediafax. Așadar cuvântul „rapel” este cel mai căutat căutat cuvânt din ultima perioadă.

One thought on “Cuvântul „rapel” este cel mai căutat pe internet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zile fără producție la Dacia

Industria auto se aşteaptă la 3-4 luni de producţie afectată de criza microcipurilor. La Mioveni sunt deja cuantificate mai multe zile fără producție la Dacia. Situația actuală a fost provocată de un cumul de factori: pandemia COVID-19, modificarea obiceiurilor de consum ale oamenilor în izolare, repercusiunilor crizei economice vehiculate. Acestora […]
Dacia

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!