Lanțul de bijuterii Teilor își pregătește intrarea la Bursă

Lanţul de bijuterii Teilor, controlat de antreprenorul piteștean Florin Enache (foto), se pregăteşte de venirea la Bursa de la Bucureşti. Accesul pe piața de capital se va face prin intermediul unei emisiuni de obligaţiuni, potrivit datelor ZF.

Fondurile atrase prin intermediul finanţării vor merge către dezvoltarea companiei, cel mai probabil. Este vizată inclusiv deschiderea unor noi unităţi peste graniţă. Potrivit unor surse ale ZF, în calcul este luată şi o posibilă listare de acţiuni prin intermediul unei oferte publice iniţiale.

Brandul Teilor are o prezenţă de peste două decenii pe piaţa de bijuterii din România, operând peste 50 de magazine offline atât la nivel naţional, cât şi internaţional, în Bulgaria (Sofia) şi Polonia (Varşovia). Compania e prezentă şi online.

În 2021, Teilor a lansat trei site-uri internaţionale: teilor.bg, teilor.pl şi teilor.com. Compania continuă, astfel, planurile de expansiune internaţională, atât în online, cât şi la nivelul magazinelor fizice. 

În 2020, Teilor a înregistrat o cifră de afaceri de peste 28,8 milioane euro, în scădere cu aproximativ 10% faţă de anul precedent pe fondul pandemiei de Covid-19 care a dus la închiderea temporară a magazinelor offline.

Bijuterii Teilor este o afacere pornită din Pitești, de pe strada cu același nume. Numele străzii a inspirat, de altfel, și numele companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrul Mediului a aprobat împușcarea unui urs din zona Stoenești

Mai mulți urşi bruni de pe raza unor fonduri cinegetice din judeţele Argeş, Mureş şi Suceava vor fi împuşcaţi. Demersul are la bază ordine ale ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna. Actele normative, publicate miercuri în Monitorul Oficial, prevăd recoltarea prin metoda „la pândă”. Vorbim de cinci exemplare de […]
Urs împușcat

Subscribe US Now

error: Content is protected !!