Vișoiu și Șucu își continuă expansiunea în București

Oamenii de afaceri Dan Șucu, Mobexpert, și Valentin Vișoiu, Conarg Pitești, își continuă expansiunea imobiliară. Ei pregătesc lansarea fazei următoare de dezvoltare a ansamblului Arcadia Apartments din București. Această fază includeun pachet de 245 de apartamente. Până acum, cei doi au livrat deja circa 500 de unități în acest proiect.

Noua etapă va dispune de „spații comerciale la parterul imobilelor din strada General Athanasie Enescu și o gamă nouă de tipuri de apartamente: loft-uri de 3 și 4 camere cu grădină, penthouse, duplex și apartamente cu 4 camere. Apartamentele din primele două etape finalizate au fost vândute în proporție de 95%.

Arcadia Apartments reprezintă intrarea lui Dan Șucu pe piața proiectelor rezidențiale mari. Investiția a fost inițiată în urmă cu trei ani, când Dan Șucu și ValentinVișoiu au cumpărat un teren de aproape 3 hectare lângă parcul Copilului din București. Prețul achiziției a fost de 18 milioane de euro terenul fiind preluat de la un grup de investitori israelieni.

Complexul Arcadia reprezintă o investiție evaluată de dezvoltatori la 100 de milioane de euro, care va rezulta în circa 800 de apartamente. Între timp, Dan Șucu a continuat să se extindă pe piața imobiliară. În 2019, el a cumpărat sediul și tipografia grupului de presă Adevărul pentru 4,75 milioane de euro. Proprietatea se învecinează cu showroom-ul Mobexpert Pipera. Acesta se află într-unul dintre cei mai importanți poli de clădiri de birouri din București. De asemenea, el este implicat și în autorizarea unui ansamblu rezidențial cu peste 300 de apartamente lângă parcul Circului din București.

Pe de altă parte, Vișoiu s-a lansat recent și în afaceri de transport aerian privat.

One thought on “Vișoiu și Șucu își continuă expansiunea în București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urmează Laleaua lui Gentea cu ghiveciul pe partea stângă

Faptul că de vineri o lalea poartă numele Piteștiului e demn de salutat. Orașul, piteștenii și toți cei care au muncit peste 40 de ani ca să creeze și să perpetueze Simfonia Lalelelor merită din plin acest omagiu. Dacă demersul, ideea, aparține în totalitate primarului Cristian Gentea, omul chiar merită […]
Laleaua lui Gentea

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!