Dolo Trans Olimp a frânat din cauza pandemiei

Pentru Dolo Trans Olimp (DTO) anul 2020 a fost unul al încercărilor. De la demisii ale şoferilor de autocamioane şi până la un volum mic sau chiar deloc din partea producătorilor. Compania transportatoare de mărfuri este deţinută de antreprenorul piteștean Cristian Dolofan. Pandemia a pus în aşteptare şi planurile de extindere ale companiei.

„Planurile amânate de pandemie au fost cele pentru deschiderea de subsidiare în ţările vecine. Momentan, le ţinem în aşteptare şi pentru 2021. Din cauza restricţiilor încă în vigoare atât în Europa Centrală, cât şi de Vest. Sunt constrângeri serioase şi modificări săptămânale impuse de ţările europene. Acestea generează blocaje în graniţe cu un puternic impact economic negativ“, spun reprezentanţii Dolo Trans Olimp.

DTO are o flotă de peste 350 de camioane. Compania deține şi trei platforme logistice cu o suprafaţă totală de 277.000 metri pătrați. Antreprenorul Cristian Dolofan este nepotul cunoscutului om de afaceri Gheorghe Dolofan.

„Ne punem speranţele în campaniile de vaccinare, vor reduce semnificativ numărul de îmbolnăviri”, au mai declarat responsabilii DTO. Sectorul transporturilor de mărfuri este printre cele mai afectate de restricțiile impuse de pandemie.

Antreprenorul Cristian Dolofan a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 291,2 milioane lei (61,5 mil.ioane euro). În creştere cu 20% faţă de anul anterior. Profitul net în 2019 a fost de aproximativ 3,3 milioane lei (695.000 de euro). DTO avea un număr mediu de 484 de angajaţi.

Sursa foto: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pierdere în 2020 pentru Electroargeș

Producătorul de electrocasnice Electroargeș (simbol bursier ELGS) din Curtea de Argeş a încheiat anul 2020 cu o pierdere netă de 13,7 milioane lei. După ce profitul net a fost de 2 milioane lei în 2019. Veniturile din contracte au fost de 245,4 milioane lei, în creştere cu 27,5% față de […]
ELGS Electroargeș

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!