Valentin Vișoiu – afaceri în transportul aerian privat

Pe lângă businessurile deja cunoscute, omul de afaceri argeșean Valentin Vişoiu şi-a extins portofoliul anul trecut într-un domeniu nou, în care vrea să investească şi anul acesta: transportul aerian privat. „Un domeniu pe care l-am abordat a fost transportul aerian privat, un domeniu de suflet, în care vom face paşi semnificativi în 2021”, a spus Vișoiu despre această nouă provocare în afaceri. Tot în 2020, omul de afaceri a vândut clădirea de birouri Office1 către One United, într-o tranzacţie de 15 milioane de euro, potrivit ZF.

Valentin Vişoiu, care deţine compania de construcţii Conarg şi care a dezvoltat mai multe ansambluri rezidenţiale, spune că a încheiat anul 2020 cu rezultate bune, în ciuda unui context economic problematic. „Pe segmentul construcţiilor, chiar dacă volumul lucrărilor a înregistrat o oarecare scădere, este îmbucurătoare conservarea, chiar creşterea marjei de profit. Am încercat şi, în mare parte, am reuşit să ne adaptăm situaţiei şi să conservăm businessurile în care activează companiile noastre, unele dintre acestea având chiar rezultate peste aşteptări. Corelat cu situaţia sanitară şi economică generală, rezultatele financiare aferente activităţii din 2020 se situează la un nivel satisfăcător spre bun”, a mai spus Valentin Vişoiu.

One thought on “Valentin Vișoiu – afaceri în transportul aerian privat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elena Lasconi: „Elevii de zece din Câmpulung merită burse de peste o mie de lei”

„O altă dovadă că PSD la nivel local nu face nimic. Vorbă multă, mesaje populiste și circ. Luna trecută, în ședința de Consiliu Local au fost discuții aprinse vreme de 45 de minute pe tema burselor pentru elevi. Consilierul PSD Ciprian Neculăescu în tandem cu colegii pesediști cereau în gura […]
O solicitare oficială pentru a schimba Ordinul de ministru 5576/2011

Subscribe US Now

error: Content is protected !!