Prințul Nicolae invitat să devină salvamontist în Argeș

Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este un iubitor de oameni și de munte. Și un mare iubitor al Argeșului. Iar dragostea de oameni și cea de munte se întâlnesc și se împlinesc la Salvamont. Date fiind acestea, Nicolae a vizitata astăzi Baza de salvare montană de la Nucșoara. Și nu a fost doar o vizită, ci și un bun moment pentru a-și exprima dragostea de oameni și de munte. Cum altfel decât spunând că și-ar dori să devină salvator montan. Anunțul a fost făcut de salvatorii argeșeni pe pagina oficială a Salvamont Argeș, aceștia invitându-l să vină în echipa lor.

„Sunt momente în care te trezești de dimineață și te aștepți să fie o zi obișnuită. Unele zile sunt normale. Altele, nu. Astăzi a fost o zi specială. L-am cunoscut pe prințul Nicolae. Niciodată nu știi ce să crezi când se discută despre familia regală. Cei mai mulți dintre noi ne gândim la ce am văzut în filme. Însă prințul Nicolae este un om cum nu se poate mai ok și mai aproape de realitate.

A venit să vadă Baza de salvare montană de la Nucșoara. La Cota 2000 nu am putut urca, dar nu e timpul trecut. Pentru că Prințul Nicolae ar vrea să intre în echipa Salvamont, cu tot dragul îl așteptăm în misiuni comune, dacă va alege să facă parte dintre noi.

Salvamont Argeș a avut azi o zi bună. Și vă urăm tuturor una la fel de minunată ca a noastră!”, este mesajul salvamontiștilor argeșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Trivale – loc pentru decapitări, sinucideri, morți stranii și execuții

Pădurea Trivale este cu siguranță una din emblemele Piteștiului. Pentru oricine din țara asta care are habar de orașul nostru, Trivalea este parte inseparabilă a acestuia. Pentru piteșteni cu atât mai mult. Dar ceea ce pentru majoritatea este doar o pădure sau un parc, pentru mulți este un loc plin […]
Pădurea Trivale

Subscribe US Now

error: Content is protected !!