Electroargeș Curtea de Argeș se transformă în AETA Industria 

ConcretMedia.ro

Una dintre cel mai vechi societăți industriale din Argeș, producătorul de electrocasnice şi componente pentru electrocasnice Electroargeş (simbol bursier ELGS), vrea să-şi valorifice participaţiile deţinute de companie şi să-şi schimbe numele în AETA Industria, potrivit unui convocator remis Bursei de Valori București (BVB) citat de zf.ro. Acţionarii principali ai Electroargeș sunt, indirect prin intermediul unor SRL-uri, Scarlat Roxana (28,9%), Vasile Didila (22,6%) și Constantin Ştefan (21,4%), 

„Aprobarea listei mijloacelor fixe amortizate propuse pentru casare şi valorificare prin vânzare în anul 2023 şi împuternicirea Consiliului de Administraţie să aprobe valorificarea acestora în anul 2024, în condiţiile prevederilor legale în vigoare. Valorificarea prin vânzare a tuturor participaţiilor deţinute de Electroargeş SA”, este principala inițiativă supusă aprobării acționarilor, potrivit convocatorului publicat la BVB. 

Un alt punct de pe ordinea de zi este „Schimbarea denumirii societăţii Electroargeş SA în AETA Industria SA, conform dovezii/dovezilor privind disponibilitatea denumirii eliberate de Oficiul Registrului Comerţului”. 

ELGS are o capitalizare bursieră de 22 milioane lei, iar de la începutul lui 2024 acţiunile sale au scăzut cu 22%. În primul trimestru al acestui an compania a avut afaceri de 8,7 milioane lei şi pierderi de 3 milioane lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un fraier în fruntea Piteștiului 

Nu, n-o spun eu, n-o spun nici piteștenii, pare că ar fi spus-o chiar primarul Cristian Gentea, după cum relatează unii confrați din presa locală. Mai exact, întrebat fiind de ce a tăcut un mandat întreg în chestiunea stațiilor de autobuz din Pitești, chestiunea de care acum încearcă din răsputeri […]
Cristian Gentea de fraier

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!