Apariție spectaculoasă a lui Moș Crăciun în fața copiilor militarilor de la „Mihai Vitezul”

Copiii cadrelor militare din cadrul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul” din Pitești au avut parte marți, 21 decembrie, de o întâlnire spectaculoasă cu Moș Crăciun. Aduși de părinții lor la sediul unității, micuții l-au văzut pe Moșul sosind într-un TAB însoțit de un antemergător al Poliției Militare.

„Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul este aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, atmosfera de sărbătoare aducându-ne emoţia împodobirii bradului, dar şi pe cea a întâlnirii cu Moş Crăciun.

Moş Crăciun a fost în vizită astăzi la copiii personalului din cadrul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre poposind la sediul instituției unde a împărțit cadouri celor mici.

În loc de obişnuita sanie şi renii tradiţionali, Moşul a coborât dintr-un transport amfibiu blindat din dotarea unităţii, împreună cu un echipaj de poliție militară care i-a asigurat protecţia sa şi a cadourilor aduse pentru copii.

Încărcat cu daruri, ca în fiecare an, Moşul i-a răsplătit pe cei mici pentru că au fost ascultători, au învăţat bine şi au ascultat de părinţi.

În atmosferă specială de sărbătoare, în faţa pomului de iarnă, copiii i-au spus lui Moş Crăciun frumoase poezii şi au cântat colinde, au primit cadouri, s-au fotografiat cu Moş Crăciun şi l-au asigurat că vor fi cuminţi în continuare, iar el le-a promis că va veni şi în casele lor, în seara de ajun.”, se arată într-un comunicat al Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Argeșul a pierdut 4000 de angajați în doi ani

Dependent în mare parte de o singură industrie, cea auto, Argeșul a rămas fără 4007 angajați în doi ani de zile. Județul nostru se află pe locul doi la nivel național din acest punct de vedere după Arad cu 4573 de angajați pierduți. Piaţa muncii din România a trecut prin […]
Angajați pierduți

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!