Râzboiul vulpilor între Salvamont Argeș și Stația Meteo Vf. Omu

Un adevărat iureș s-a abătut peste crestele Făgărașului și ale Bucegilor. Și, nu, nu vorbim despre vreun viscol, ci despre vulpi. Mai exact, despre vulpile aciuate la Cabana Cota 2000 Transfăgărășan a Salvamont Argeș (foto 1) și la Stația Meteo Vf. Omu din Bucegi (foto 2).Vulpi care, fără știrea lor, au declanșat un adevărat „război” în social media. Că a cui e mai frumoasă, a cui e mai roșcată, a cui e mai țanțoșă sau mai elegantă, care are coada mai pufoasă și multe altele.

Se pare că mănușa a fosr aruncată de meteorologii de la Omu. Aceștia au fost primii care au început să pună pe facebook poze și povestioare cu vulpița lor. Atâta le-a trebuit că au și stârnit orgoliul salvamontiștilor argeșeni. Care bineînțeles că au și ei vulpea lor. Și de aici a început nebunia. O nebunie frumoasă și hazlie. Fiecare din cele două „forțe beligerante” se duelează acum în… vulpi. Și cum totul depinde de sistemul de referință la care te raportezi, normal  că fiecare grup susține că vulpea lui e mai vulpe decât cealaltă.

„Gherila” între vulpi continuă

Când crezi că s-a mai lăsat liniștea pe cele două pagini de socializare, atunci mai apare o fotografie care să ducă la reluarea ostilităților. Cea mai recentă provocare a venit în această dimineață de la Salvamont Argeș. Băieții din Făgăraș au postat o nouă imagine cu vulpea lor. Și ca să fie treaba, treabă au mai și scris: „Vulpea noastră e mai elegantă decât a băieților de la Stația Meteo Vf. Omu!”. Așteptăm cu înfrigurare răspunsul celor din Bucegi care cu siguranță nu va întârzia prea mult.

Suntem convinși, totuși, că în final se va ajunge la armistițiu pentru că ambele codate sunt frumoase foc. Dar parcă tot a noastră din Făgăraș e mai…, dar să nu pun și eu paie pe foc.

4 thoughts on “Râzboiul vulpilor între Salvamont Argeș și Stația Meteo Vf. Omu

  1. Vulpea de Arges este vulpea unui rau tumultuos ,care curge la vale, printre arbori si flori pe sub coloana de infinit a cefului albastru si pe sub razele jucăușă ale soarelui. Deci ,nu este statică, nu se pierde în omăt, se mișcă, este zglobie si inteligenta.Traiasca vulpea de Arges si glorie ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DRÄXLMAIER IT Open Day pentru studenții UPIT

Evenimentul virtual DRÄXLMAIER IT Open Day a adus împreună zeci de studenți ai UPIT. Toți studiază la Facultatea de Matematică-Informatică. Aceștia au aflat astfel detalii despre noile trenduri în tehnologie. Specialiștii Centrului IT din DRÄXLMAIER Pitești le-au prezentat informații interesante despre Digital Twin, Electron sau Windows Automation folosite în companie. […]
DRÄXLMAIER

Subscribe US Now

error: Content is protected !!