Librăria Humanitas „Cartea pe roți” poposește la Pitești

Sâmbătă, 17 aprilie, Librăria Humanitas „Cartea pe roți” ajunge din nou în Pitești, anunță instituția. Aceasta se va afla în fața Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”.

„Vă așteptăm, așadar, între orele 10:00-18:00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar și cărți cu autograf!”, mai spun organizatorii.

„Cartea pe roți“ este o autorulotă încăpătoare.Ea are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți. Dar și spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.

„Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale,cărți pentru copii și nu numai.”. Este îndemnul celor de la Humanitas.

„Cartea pe roți” este prima librărie mobilă din lanțul Humanitas. Aceasta este soluția pentru a reface legătura specială pe care oamenii o au cu librăriile. Ea se adresează mai cu seamă localităților, nu puține, rămase fără librării. Rețeaua Humanitas a ajuns în prezent la 15 librării în toată țara. Aceasta a pornit de la prima librărie privată din București, deschisă în 1991 pe Calea Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Prințul Nicolae invitat să devină salvamontist în Argeș

Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este un iubitor de oameni și de munte. Și un mare iubitor al Argeșului. Iar dragostea de oameni și cea de munte se întâlnesc și se împlinesc la Salvamont. Date fiind acestea, Nicolae a vizitata astăzi Baza de salvare montană de la Nucșoara. Și nu […]
Prințul Nicolae salvamontist

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!