Dacia și Lada vor „juca” în tandem

Grupul Renault vrea ca Dacia să aibă în gamă maşini mai puţine, dar mai mari şi cu marjă mai mare, Primul din noua generaţie şi cu noua emblemă va fi SUV-ul Bigster.

Dacia şi Lada vor ajunge împreună, utilizând o singură platformă – CMF-B, la un total de 1,1 milioane de unităţi, cu ajutorul a 11 modele, faţă de 18 în prezent. Mai mult, Dacia va creşte în gamă, oferind maşini mai mari, mai bine echipate şi mai scumpe. Dacă până acum strategia grupului era axată pe volum şi „ce să mai eliminăm din echiparea Dacia“, acum Luca de Meo, noul CEO al Grupului Renault vine să schimbe strategia.

Primul exemplu este conceptul Dacia Bigster, cel care prefigurează cel mai mare automobil lansat până acum sub brandul autohton, cu 4,6 metri lungime şi care va veni inclusiv cu un sistem hibrid. În plus, noile Logan şi Sandero au venit cu trei tipuri de sisteme multimedia, noi echipamente de siguranţă şi cutie automată de tip CVT, echipamente considerate SF chiar şi pentru generaţia a doua a modelelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Captivă 20 de ani în câțiva metri pătrați, o ursoaică se învârte în cerc și în libertate

Eliberată din cușca în care a stat în captivitate 20 de ani, o ursoaică din sanctuarul de la Zărnești se învârte și astăzi în cerc, ca și când ar fi încă în spatele gratiilor care au ținut-o captivă la Piatra Neamț. „Când mergeți la o grădină zoologică care are spații […]
Ursoaică traumatizată

Subscribe US Now

error: Content is protected !!