Dacia Spring a blocat platforma de precomenzi

Dacia a deschis ieri precomenzile pentru primul său model electric. Interesul afișat de români pentru Dacia Spring a fost uriaș, site-ul de comenzi blocându-se în scurt timp. Totuși s-a reușit înregistrarea a 1500 de comenzi în doar 4 ore.

Data de 20 martie va intra în istoria Dacia. În 20 martie, Dacia a deschis precomenzile pentru primul său model electric. O realizare pe care nimeni nu ar fi putut să o anticipeze în urmă cu 16 ani. Atunci făceam cunoștință cu primul Logan. De altfel, Logan este modelul care a și marcat renașterea mărcii de la Mioveni.

Noul Dacia Spring a devenit disponibil pentru precomandă în data de 20 martie, la ora 14:00. Interesul pentru acest automobil a fost uriaș, Dacia fiind luată prin surprindere de numărul mare de aplicanți. În momentul deschiderii, pe platformă erau conectați 6000 de utilizatori. Asta în condițiile în care, de la începutul zilei, pe platformă fuseseră înregistrați 24.000 de utilizatori.

Interesul pentru cea mai accesibilă mașină electrică din Europa s-a menținut constant. Dacia reușind astfel să înregistreze peste 1500 de precomenzi în doar patru ore. Totul ca o consecință a faptului că  modelul se califică pentru ecobonusul oferit de stat mașinilor electrice. Acesta este în valoare de 45.000 de lei. Mai mult, el poate fi cumulat și cu tichetul pentru Rabla Clasic (6500 de lei). Dacia Spring devine astfel un adevărat chilipir.

Chilipir este și avansul plătit de client în momentul plasării configurării: doar 100 de euro. În schimbul sumei, clientul primește un cod alocat configurării sale. Pe baza acestuia se plasează precomanda.

Foarte important de reținut este că precomenzile plasate ieri vor primi mașina configurată abia în toamnă. Dacia Spring este disponibil din luna martie doar în regim de car-sharing în cadrul unor companii din Franța.

3 thoughts on “Dacia Spring a blocat platforma de precomenzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Gentea a reușit imposibilul, unificarea dreptei politice

Ce n-au reușit Adrian Miuțescu și Ionuț Moșteanu în campania electorală, a reușit Cristian Gentea acum. Primarul Piteștiului a unificat dreapta politică locală. Nu el personal, ci atitudinea sa și deciziile contradictorii pe care le ia. Consilierii locali PNL, USR – PLUS și, se pare, unul dintre consilierii PMP formează […]
Gentea a unit dreapta politică

Subscribe US Now

error: Content is protected !!