Kärcher deschide în toamnă a doua fabrică din Argeș

Grupul german Kärcher a anunţat miercuri data la care va inaugura cea de-a doua fabrică din ţara noastră. Totodată, nemții au  anunțat deschiderea unui nou magazin în Constanţa şi a unui nou centru în Bucureşti – Militari. Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare, va inaugura în luna octombrie o nouă unitate de producţie în Curtea de Argeş. Investiția este de 20 milioane euro. Noua unitate va produce aspiratoare. Compania vrea să îşi dubleze afacerile din România până în 2025, de la 23 milioane euro în 2020.  

Grupul a inaugurat în 2016 la Curtea de Argeş prima unitate de producţie din România. Și aici se fabrică tot aspiratoare, în urma unei investiţii de 15 milioane euro.  

„În octombrie deschidem a doua unitate din Curtea de Argeş, cu o investiţie de 20 milioane euro. Investiţia primei fabrici, deschisă în 2016, a fost de 15 milioane euro. Astfel, investiţia totală se ridică la 35 milioane euro. Terenul a fost achiziţionat încă de atunci”, a declarat Lilia Sedlar, preşedinte regional Kärcher în Europa de Est.  

Compania va deschide un nou magazin şi în Constanţa, ce va fi inaugurat la începutul anului viitor. În plus, Kärcher, lider mondial în tehnologia de curăţare, inaugurează cea de-a şaptea reprezentanţă din ţară. Noul Kärcher Center este situat în Militari Shopping din Bulevardul Iuliu Maniu 560A, Bucureşti.   Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic cât şi profesionale.

„Această investiţie este parte din planul nostru de creştere accelerată care vizează o dublare a cifrei de afaceri în următorii cinci ani.”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Kärcher România.     

În 2020 Kärcher România  a înregistrat o cifră de afaceri de 23 milioane de euro. Aceasta a avut o creştere de 17% faţă de anul anterior.  

One thought on “Kärcher deschide în toamnă a doua fabrică din Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Duster 3 – modelul care ar putea costa 30 000 de euro

Despre Duster 3 cei de la Dacia au spus că ar putea fi lansat în 2024. Sau poate chiar mai devreme, aceasta doar dacă vânzările actualei serii nu vor merge în direcția potrivită.  Dacia Duster 3 este așteptată cu cel puțîn toate noutățile care au fost incluse în modelele Logan […]
Dacia Duster 3

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!