Duster 3 – modelul care ar putea costa 30 000 de euro

Despre Duster 3 cei de la Dacia au spus că ar putea fi lansat în 2024. Sau poate chiar mai devreme, aceasta doar dacă vânzările actualei serii nu vor merge în direcția potrivită.  Dacia Duster 3 este așteptată cu cel puțîn toate noutățile care au fost incluse în modelele Logan 3 și Sandero 3. Mai ales că Dacia are obiceiul de a recicla componentele pentru diversele sale mașini.

Duster 3 încă nu are totuși confirmată, dar nici infirmată, lansarea într-o versiune de tip camionetă. Ar fi vorba despre o versiune a SUV-ului care a fost lansată în toamna anului trecut la un preț destul de mare. În mod teoretic, aceasta n-ar trebui să dispară când noul model va fi lansat în mod oficial.

Totuși, Duster 3 într-o versiune camionetă va fi cu mult mai scumpă decât modelele standard. Și acestea ar putea fi cu până la 30% mai scumpe decât modelele de acum. Actualul Duster are prețuri care încep de la 23.000 de euro. O creștere de 30% pentru un model din seria Duster 3 ar duce prețul de vânzare la 30.000 de euro. Ceea ce ar fi totuși foarte mult, fie și pentru un SUV, dată fiind politiac de prețuri a companiei românești.

În plus, viitorul model încă nu este nici măcar în faza de testare pe drumurile publice. Acest indiciu arată că perioada de lansare care are în vedere anul 2024 pare să fie cea reală.

Sursa foto: idevice.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primul autobuz electric Solaris a ajuns la Pitești, sub formă de machetă

După lupte seculare, care nici nu mai contează cât au durat, azi s-a întâmplat minunea. Primul autobuz electric marca Solaris a ajuns la Pitești. E drept că deocamdată doar sub formă de machetă. Restul de 40, cele adevărate, care vor circula pe străzile orașului, cam în 18 luni de acum […]
Autobuze Solaris

Subscribe US Now

error: Content is protected !!