Răpuse de munca guvernamentală, Simona și Alina își pregătesc o vacanță în Parlamentul European 

Doborâte literalmente de munca de mare răspundere și angajament la nivel guvernamental, respectiv la Ministerele Muncii și Justiției, două bărbate ale politicii argeșene s-au decis că au nevoie de un binemeritat concediu de odihnă și refacere. Căci, vorba aia, munca în folosul comunității are și ea limitele ei și, odată și odată, trebuie să vină ea și vremea întoarcerii binelui făcut, nu-i așa? De comunitatea politică vorbim, ca să ne înțelegem!  

Așadar, după ce s-au luptat cu munca și pare că n-au învins, Simona și Alina, cele două trimite ale Argeșului în guvernul ciolaco-ciucit de adâncă și largă comasare (a se citi cârdășie), își fac de zor încălzirea pentru un mandat de parlamentar european. Sau cel puțin așa transpiră informațiile dinspre măreața coaliție struțo-cămilească. Acum că gurile rele spun că doar una dintre cele două ar fi ca și aleasă deja europarlamentar, e cu totul altă poveste, dar o altă vorbă celebră ne spune că niciodată nu trebuie să spui niciodată. Despre Simona Bucura Oprescu (PSD), ministra Muncii, se spune, mai exact, că e destul de dificil să prindă un loc pe listă în primele 15 care ar fi și eligibile pentru un mandat la Strasbourg. De cealaltă parte, de la liberali adică, Alina Gorghiu, în prezent ministră a Justiției, e dată deja ca favorită pentru un loc în Parlamentul European fiind considerată persoana cu cele mai mari șanse să ocupe al doilea loc eligibil dedicat doamnelor, în condițiile în care Nicolae Ciucă al lor a afirmat că două locuri vor fi pentru doamne. 

În concluzie, munca e greu, așa că, vorba lui Nenea Iancu: „Cum îți spui, să nu m-aleg, puicusorule, nu merdzea… Eu, familia mea, de la patuzsopt… luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă… si eu mă-nțeledzi tocmai acuma să remâi pe dinafară… fără coledzi!…”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Râca - Felicitare 8 Martie 

De 8 Martie, ziua tuturor celor care ne fac viața mai frumoasă și mai bună, Primăria și Consiliul Local Râca urează mamelor, soțiilor, fiicelor, surorilor, colegelor, consătencelor noastre, tuturor doamnelor și domnișoarelor din comuna Râca, multă sănătate, liniște în viață și în suflet și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani!  […]
Felicitare Râca

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!