Hommy – un concept care liniștește somnul copiilor

Răzvan Retevoescu şi Andrei Turcu au 26, respectiv 25 de ani, și au pornit recent o afacere menită să liniștească somnul copiilor. Cei doi sunt sunt veri, prieteni şi antreprenori. Împreună au fondat Hommy Concept, un brand de lămpi de veghe personalizate pentru copii, produse în Curtea de Argeş.

„Am început cu lămpi de veghe, dar nu ne vom opri aici. Feedbackul primit de la clienţi ne-a bucurat enorm. Ni s-a transmis că lămpile Hommy îi ajută cu adevărat pe cei mici. Ei nu se mai trezesc speriaţi pe timpul nopţii, dorm liniştiţi până dimineaţa. Lampa are lumină caldă, iar intensitatea este atent setată, astfel încât în cameră se creează ambientul perfect în care cei mici să doarmă liniştiţi”,  au spus cei doi pentru Ziarul Financiar.

De la debutul afacerii au schimbat mai mulţi furnizori. În final au ajuns la o conexiune perfectă cu un atelier din Curtea de Argeş, la fel de mic ca Hommy.

Hommy – afaceri de 112 000 lei în 2020

Răzvan Retevoescu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. El a profesat vreme de trei ani în domeniul bancar. Andrei Turcu a îmbinat pasiunea pentru finanţe cu cea pentru online, dar şi pentru muzică. Primul lor business împreună a fost în domeniul transporturilor. Pandemia nu i-a ajutat și au fost nevoiţi să o ia de la capăt cu o nouă idee de afacere. Așa a apărut și  s-a concretizat Hommy.

Hommy nu are încă aangajați, toată munca făcând-o cei doi tineri. Anul 2020 le-a adus afaceri de 112.000 de lei (circa 23.000 de euro) şi un profit de 27.000 de lei (5.500 de euro). Acestea după investiţii care s-au ridicat la 3.000 de euro, în produsele necesare, înfiinţarea magazinului online şi marketing. De altfel, site-ul afacerii este singurul punct de desfacere pentru Hommy în acest moment.

În 2021, cei doi tineri antreprenori vor să crească, să dezvolte noi produse, pentru mai multe categorii de clienţi. De asemenea, şi-au propus să atragă fonduri pentru a putea scala businessul şi se gândesc chiar la un atelier propriu. Aici vor  să producă de la zero lămpile de veghe pentru cei mici. „Clienţii noştri sunt preponderent părinţi și bunici. Sunt şi persoane care doresc să facă un cadou personalizat unui copil drag din viaţa lor. Preţurile variază, în funcţie de modelul şi culoarea dorite, între 249 lei şi 329 lei”, au mai spus cei doi antreprenori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cupoanele de pensii trimise online la cerere

Cupoanele de pensii ar putea fi trimise online la cererea beneficiarilor. Este ideea fostului ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Ea a anunţat că va depune un amendament la legea pensiilor. Violeta Alexandru a explicat pe Facebook că ideea i-a venit în urma unor discuţii cu pensionarii. Aceștia s-au plâns de […]
Cupoanele de pensii online

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!