Element Group a achiziționat 2,7 ha de teren în Pitești

Element Group anunţă achiziţia unui nou teren de 2,7 hectare. Acesta se află la intrarea în Piteşti, în imediata vecinătate a autostrăzii A1.

„Poziţionarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum şi lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro şi Arabesque Piteşi ne-au determinat să adaugăm acest teren în portofoliul grupului, pentru o viitoare dezvoltare de proximitate logistică”, explică Ionuţ Bordei, CEO, Element Group.

Element Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori locali. Compania are investiţii active în segmentele de birouri, retail şi logistică & industrial.

Fondat de Ionuţ Dumitrescu (foto), grupul este unul din acţionarii diviziei de office a One United. Sub brandul Element Development dezvoltă parcuri de retail, precum Bistriţa Retail Park. Brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în Bucureşti şi în oraşe secundare şi terţiare din România.

Anunţul are loc după ce Element Industrial e în proces de a vinde contra sumei de 30 milioane de euro depozitele din Chitila. Vânzarea se va face către Fortress REIT, principalul acţionar al NEPI-Rockcastle.

Element Industrial a achiziţionat o serie de terenuri în mai multe zone cheie din ţară. Aici intenţionează să dezvolte parcuri logistice de clasă A. Orașele vizate sunt Brăila, Craiova, Piteşti sau Ploieşti fiind doar câteva exemple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Angajații cofetăriilor Tip Top erau filmați în vestiar

Rețeaua de cofetării Tip Top, prezentă și în Pitești,  a fost sancționată pentru că își filma angajații în vestiar. Dezvăluirea a fost făcută de profit.ro. Publicația citează Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. În urma unei investigații, compania a fost amendată cu 24.362,50 lei (echivalentul a […]
Tip Top amendată

Subscribe US Now

error: Content is protected !!