City Grill a cumpărat un restaurant din Pitești

City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante din România, a adus în grup două branduri noi. Acestea sunt Maison des Crepes şi Aubergine. totodată, se păstrează în acţionariat antreprenorii care le-au fondat.

„Am preluat 49% din Maison des Crepes, un business fondat de antreprenorul Valentin Strugaru care păstrează pachetul majoritar“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului.

Strugaru a lucrat anterior în cadrul Domino’s Pizza. Aceasta este o multinaţională adusă local în sistem de franciză, conform celor mai recente date ale ZF. Apoi a fondat businessul Maison des Crepes care are cinci unităţi – trei în Bucureşti şi câte una în Constanţa şi Piteşti. Unitatea din Pitești se află pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Argintex.

City Grill deţine în prezent 16 restaurante şi patru bucătării de tip cloud kitchen destinate livrărilor. După deschiderea din mai a sectorului HoReCa, vânzările grupului au ajuns undeva la 70% faţă de nivelul etalon din 2019. City Grill este controlată de omul de afaceri Dragoș Petrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Lanțul de librării Diverta solicită intrarea în insolvență

Veste tristă pentru tot mai puținii români care iubesc cartea și lectura. Lanţul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărţii, papetăriei şi jucăriilor, şi-a cerut intrarea în insolvenţă. Demersul vine după ce anul trecut, pe fondul pandemiei care a închis inclusiv toate librăriile din ţară, a […]
Librăriile Diverta

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!