Internațional Lazăr Company a fost declarată Transportatorul Anului 2020 în România

Compania din Argeș a câștigat competiția Romanian Transport Company of the Year 2020, fiind premiată în cadrul Galei Ziua Cargo, ce s-a desfășurat pentru prima dată online, la începutul lunii decembrie. De asemenea, societatea controlată de omul de afaceri Ion (Benone) Lazăr a primit și Premiul Special pentru Siguranță Rutieră.

Locul al doilea a fost adjudecat de compania Speed Line Impex, din Arad, iar pe locul trei s-a plasat compania bihoreană Marvicon.

La categoria flote mici, câștigătoare a fost compania AC Mobile, din Suceava, care a obținut, de asemenea, Premiul pentru Popularitate, fiind cea mai votată firmă de către cititorii revistei Ziua Cargo.

Premiul Special pentru Stabilitate Financiară a fost acordat companiei Speed Line Impex, iar Premiul Special pentru Siguranță Rutieră a mers la International Lazăr Company.

Premiul pentru Responsabilitate Socială a fost acordat unui grup de firme, care au inițiat proiectul Transportatorii Bucuriei.

Gala Ziua Cargo s-a desfășurat în cadrul primei expoziții online dedicate pieței de transport și logistică, Ziua Cargo Virtual Show.

Mai trebuie menționat că Internațional Lazăr Company nu e la prima decernare a titlului de Transportatorul Anului în România, compania din Argeș fiind printre „abonații” la acest titlu de onoare al branșei.

2 thoughts on “Internațional Lazăr Company a fost declarată Transportatorul Anului 2020 în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Perioada de încheiere a mediilor din primul semestru prelungită de la patru până la opt săptămâni

Ministerul Educației a anunțat că perioada de încheiere a situațiilor școlare neîncheiate în semestrul I ar putea fi prelungită de la patru până la opt săptămâni de la revenirea la cursuri în semestrul al II-lea. Altă măsură luată în calcul este și încheierea mediilor cu doar două note. „La acest […]
Elevi la școală

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!