Internațional Lazăr Company a fost declarată Transportatorul Anului 2020 în România

ConcretMedia.ro

Compania din Argeș a câștigat competiția Romanian Transport Company of the Year 2020, fiind premiată în cadrul Galei Ziua Cargo, ce s-a desfășurat pentru prima dată online, la începutul lunii decembrie. De asemenea, societatea controlată de omul de afaceri Ion (Benone) Lazăr a primit și Premiul Special pentru Siguranță Rutieră.

Locul al doilea a fost adjudecat de compania Speed Line Impex, din Arad, iar pe locul trei s-a plasat compania bihoreană Marvicon.

La categoria flote mici, câștigătoare a fost compania AC Mobile, din Suceava, care a obținut, de asemenea, Premiul pentru Popularitate, fiind cea mai votată firmă de către cititorii revistei Ziua Cargo.

Premiul Special pentru Stabilitate Financiară a fost acordat companiei Speed Line Impex, iar Premiul Special pentru Siguranță Rutieră a mers la International Lazăr Company.

Premiul pentru Responsabilitate Socială a fost acordat unui grup de firme, care au inițiat proiectul Transportatorii Bucuriei.

Gala Ziua Cargo s-a desfășurat în cadrul primei expoziții online dedicate pieței de transport și logistică, Ziua Cargo Virtual Show.

Mai trebuie menționat că Internațional Lazăr Company nu e la prima decernare a titlului de Transportatorul Anului în România, compania din Argeș fiind printre „abonații” la acest titlu de onoare al branșei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Perioada de încheiere a mediilor din primul semestru prelungită de la patru până la opt săptămâni

Ministerul Educației a anunțat că perioada de încheiere a situațiilor școlare neîncheiate în semestrul I ar putea fi prelungită de la patru până la opt săptămâni de la revenirea la cursuri în semestrul al II-lea. Altă măsură luată în calcul este și încheierea mediilor cu doar două note. „La acest […]
Elevi la școală

Subscribe US Now