Monitorul Oficial disponibil gratuit pentru toată lumea

A fost promulgată legea care prevede Monitorul Oficial, în format electronic, Partea I şi a II-a, este disponibil în mod gratuit şi liber, permanent. Acesta devine astfel accesibil tuturor utilizatorilor în aceeaşi zi cu publicarea. Monitorul Oficial este disponibil inclusiv pentru căutare, salvare, distribuire şi imprimare.

Actul normativ are ca obiect de reglementare modificarea art. 18 din Legea pentru organizarea Monitorului Oficial al României. Aceasta se face în sensul instituirii gratuităţii accesului la formatul electronic al Monitorului Oficial, Partea I şi Partea a II-a. Document este portabil, fără filigran sau inscripţii suplimentare formatului tipărit.

„Regia Autonomă „Monitorul Oficial” editează Monitorul Oficial al României atât în format tipărit, cât şi în format electronic. Formatul tipărit este pus la dispoziţia tuturor utilizatorilor contra cost. Formatul electronic al Monitorului Oficial al României, Partea I şi a II-a, este disponibil în mod gratuit şi liber, permanent. Formatul electronic gratuit şi liber este de document portabil, fără filigran sau inscripţii suplimentare formatului tipărit. Acesta devine accesibil tuturor utilizatorilor în aceeaşi zi cu publicarea, inclusiv pentru căutare, salvare, distribuire şi imprimare”, prevede textul legii.

Monitorul Oficial R.A. este înfiinţată în 1991 şi continuă editarea publicaţiei oficiale a statului român. Primul număr al acesteia a apărut în anul 1832. Foaia oficială a devenit, încă de la înfiinţare, un adevărat breviar al principalelor evenimente istorice, politice şi culturale. Publicația reprezintă unul dintre instrumentele fundamentale ale României moderne.

One thought on “Monitorul Oficial disponibil gratuit pentru toată lumea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Marile proiecte ale Argeșului și ipocrizia politică

E o adevărată nebunie în această perioadă, un megaconcurs de proiecte între politicienii argeșeni. Mai exact, un concurs de laude de sine între partide și oamenii lor. Toți construiesc aceleași autostrăzi, aceeași zonă metropolitană și te mai miri ce. Care e adevărul? Cui aparțin, de fapt, aceste proiecte? Reamintesc aici […]
Proiecte

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!