Refugiul Salvamont Iezer vandalizat de ființe neevoluate

Refugiul Salvamont Iezer a fost găsit ieri vandalizat de salvamontiștii argeșeni. Așa își manifestă unii semeni „dragostea” de munte, de drumeție și de natură. Greu de înțeles și imposibil de acceptat asemenea gesturi. Mai ales că ele vin din partea celor mai inteligente mamifere care ne cutreieră munții, oamenii. Sau așa se spune, că sunt cele mai inteligente. Mai mult, vandalizarea unor astfel de refugii poate însemna refuzul la viață pentru oameni aflați în pericol pe munte.

Indivizi încă necunoscuți au spart ușa refugiului cu picioarul și au distrus unul din paturi. Salvamontiștii argeșeni au reparat imediat stricăciunile. Asta până la următoarea vizită a unor oameni care s-au oprit cu multe milenii în urmă pe scara evoluției.

„Vă mulțumim pentru faptul că aveți grijă de munca noastră! Ușa de termopan spartă cu piciorul și salteaua făcută praf.”Acesta era mesajul salvamontiștilor argeșeni despre dezastrul de la Refugiul Salvamont Iezer.

„Ușa a fost reparată, am făcut curat înăuntru…

NU a fost animal, ci un animal de turist. La plecare, au lasat urme pe zăpadă. Le mulțumim celor care ne-au anunțat prompt. Sperăm ca data viitoare să îi și prindem, pentru că s-au înmulțit „cheflii de refugiu”…”, au anunțat ceva mai tărziu salvatorii.

4 thoughts on “Refugiul Salvamont Iezer vandalizat de ființe neevoluate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Autostrada Pitești – Sibiu, secțiune disputată de 11 constructori

CNAIR a primit 11 oferte pentru construcţia Secţiunii 2 Boiţa – Cornetu din Autostrada Pitești – Sibiu. În urma procedurii de „licitaţie restrânsă” doar 6 ofertanţi care vor depune oferte tehnice şi financiare. Aceasta în etapa a II-a a procedurii de achiziţie publică. Potrivit CNAIR, cei 11 ofertanţi sunt: Asocierea […]
Autostrada Pitești – Sibiu

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!