Râca, Argeș: Școala Gimnazială „Ilie Stănculescu” intră în era digitală cu fonduri PNRR 

Una din unitățile de învățământ argeșean care vor profita din plin în această perioadă de facilitățile oferite de Programul Național de Redresare și Reziliență este Școala Gimnazială „Ilie Stănculescu” din localitatea argeșeană Râca. Mai exact, vorbim de Proiectul „Școala Viitorului”– Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale „Ilie Stănculescu”, în comuna Râca, județul Argeș.

 

„Proiectul este unul de amploare și de foarte mare importanță pentru localitatea noastră, atât pentru elevii din comună, cât și pentru cadrele didactice care își desfășoară activitatea în școala noastră. Acesta prevede dotarea cu echipamente TIC a sălilor de clasă, a sălilor de grupă și a sălilor pentru activități extrașcolare pentru organizarea activităților în mediul virtual, dotarea cu mobilier a sălilor de clasă și a sălilor de grupă, dotarea cu mobilier specific și cu materiale specifice a cabinetului psihopedagogic precum și cu echipamente digitale tot pentru acest cabinet.”, a declarat pentru ConcretMedia.ro primarul comunei Râca, Nicușor Sorin Popescu. 

Tot în această perioadă în localitate se continuă proiectul prin care se realizează branșamentele la rețeaua de canalizare a comunei, după ne-a mai informat edilul de la Râca.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Argeșul Concret cu Denis Grigorescu, jurnalist Adevărul și The Sun

O ediție eveniment Argeșul Concret cu Denis Grigorescu, autorul unor interviuri aproape imposibile în Adevărul și jurnalist la The Sun, cel mai mare cotidian britanic. Distribuie Facebook Pinterest Twitter Linkedin Whatsapp
Denis Grigorescu la Argeșul Concret

Subscribe US Now

error: Content is protected !!