PNL Argeș arde mocnit

Nemulțumirile din PNL față de actuala conducere cresc pe zi ce trece, în ciuda faptului că filialele, inclusiv cea de la Argeș, trimit pe bandă rulantă mesaje de susținere pentru președintele PNL, iar Ludovic Orban își consolidează tot mai mult poziția. Cuvântul decisiv l-ar putea avea cei care se declară neutri, dar care așteaptă momentul potrivit pentru a-și alege tabăra, un moment care va coincide semnalul dat de președintele Klaus Iohannis în acest sens

Surse din PNL au declarat pentru Digi24.ro că adevărata răscoală din PNL „va fi atunci când vom primi un semn de la președinte, mai târziu, probabil în apropierea Congresului. Nu a fost acesta, așteptăm, nu trebuie să ne grăbim, nu avem de ce.” De altfel, lideri din partid consideră că întâlnirea pe care șeful statului a avut-o cu Ludovic Orban, imediat după ce au apărut cererile publice de demisie în presă, a fost un alt semnal dat de președinte: „întâlnirea a fost clar în favoarea lui Orban. Încă nu este momentul pentru schimbare, criticile au fost binevenite, suntem de acord cu ele, dar trebuie să mai așteptăm, cu calm și liniște. Să ne concentrăm acum pe prioritățile din acest moment, pe guvernare”

Un cazan în clocot

În ceea ce privește PNL Argeș, temperatura jarului de sub cazanul organizației, de fapt un foc care arde mocnit, urcă încet și sigur spre cea a fierului topit în ciuda liniștii aparente care domnește peste urmașii poiltici ai Brătienilor. Toate astea în ciuda prieteniei afișate de Adrian Miuțescu și Ludovic Orban, și a bezelelor și mesajelor liniștitoare pe care acesta din urmă le primește dinspre Argeș. Nu mai e nici un secret că, în PNL Pitești cel puțin, liberalii argeșeni sunt împărțiți în două tabere, una aflată de partea lui Gelu Tofan, copilul politic de suflet al președintelui Adrian Miuțescu, și alta aflată sub aripa reformatorilor care doresc un nou suflu în partid. Mărul discordiei este funcția de viceprimar la Pitești, funcție revendicată deopotrivă de același Gelu Tofan și de Mihai Coteț, cel mai bine cotat dintre cei aruncați de Adrian Miuțescu în cursa internă a partidului pentru o demnitate la nivelul administrației piteștene. Dar nu e singurul măr al discordiei, e doar cel care se vede cel mai bine, în PNL Argeș fiind suficiente biserici și bisericuțe gata să se activeze la nevoie, unele pe bună dreptate, încât să dea frisoane oricărui lider de organizație conectat la realitate.

2 thoughts on “PNL Argeș arde mocnit

  1. Cine are curaj să parieze cu mine că, până la sfârșitul anului pnl-ul va pica, ce apare prin presă sau audio sânt dezinformări grosolane!!!!????….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deschiderea unui cont de socializare pe numele altei persoane a fost declarată infracțiune

Deschiderea pe rețelele de socializare a unui cont pe numele altei persoane și postarea de informaţii, fotografii şi imagini video pe acel cont, fără acordul persoanei respective, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare între 1 an și 5 ani, a stabilit Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ). Decizia […]
Cont de socializare

Subscribe US Now

error: Content is protected !!