Primarul Piteștiului ar trebui să tacă

Florin Silviu Negru
Editorial de Florin Silviu Negru

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, ar trebui să muncească foarte mult. Și să tacă. Să tacă măcar un mandat, acesta, că de altul nu cred că se mai lipește. Tactica domniei sale de a pulveriza praf de stele și confetti administrative în jur nu mai ține.

Din păcate pentru el, rahatul miroase prea tare, oricât de mult sclipici ar turna peste. Mizeria la care a fost părtaș 16 ani în calitate de conslier local PSD a dat pe afară. WC-ul de 400 000 de euro din centrul Piteștiului deja a refulat. Și a umplut gresia din centrul orașului de incompetență, neseriozitate administrativă, indolență și interese purulente. Și bătaie de joc față de piteșteni. Asta pute cel mai tare. Poate n-ar fi rău să se cerceteze dacă nu cumva e și ceva corupție amestecată în zoaia care băltește în fața Primăriei. Chiar și amplasarea acestui WC lângă Galeria de Artă e o bătaie de joc. Adevărați Mecena, băieții ăștia de la PSD.

Primarul Piteștiului încearcă să ne ia ochii cu două stadioane frumos ambalate în vorbe. E plin podul Primăriei de vorbe și promisiuni… Ar trebui să tacă și să facă. Abia apoi să vorbească. Autoproclamarea sa drept salvator al unui Pitești cariat profund de ințiative la care a fost părtaș nu convinge. Pariez pe cât vreți voi sau primarul că nu se va săpa o cazma la fundația vreunui stadion în acest mandat. Așa cum nu s-a făcut nimic la modernizarea stațiilor de transport în comun, de exemplu. Un proiect vânturat din 2017 și neclintit in podul plin de vorbe al Primăriei.

Nu mai cred o vorbă din ce spune Cristian Gentea. Ba, nu, îl cred atunci când spune că vrea să fie prin toate consiliile de administrație posibile și imposibile. Acolo unde îi place lui cel mai mult, acolo unde sunt banii. Banii piteștenilor. Banii celor care au votat PSD timp de 30 de ani. Primarul Piteștiului ar trebui să tacă și să-și vadă de treabă.

Iar fostul primar, Cornel Ionică, ar trebui să plece din Consiliul Local și să ne lase în pace. Sau să fie dat afară. Să se ducă la pensie. I-o cere vârsta, i-o cere incompetența administrativă și cred că i-o cer și piteștenii. Cel mai mult i-o cere WC –ul Maybach din centrul orașului.

Primarii Piteștiului, toți cei de după 1989, ar trebui să tacă. Și să ne lase în pace.

2 thoughts on “Primarul Piteștiului ar trebui să tacă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Anul școlar se prelungește până pe 2 iulie

Anul școlar actual se va încheia pe 2 iulie 2021 pentru elevi și nu pe 18 iunie, cum era inițial. Anunțul a fost făcut de  ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu a precizat că două săptămâni din vacanța de vară se mută în vacanța de primăvară. „Finalul semestrului al II-lea se decalează […]
Anul școlar

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!