Dacia a pierdut peste 1000 de angajați în 2020

Primele 10 companii din România care au pierdut angajați anul trecut au rămas fără 9.500 de oameni. Mai mult de 3.300 dintre aceștia au fost din patru companii din industria auto. Dintre acestea Automobile Dacia a pierdut cei mai mulţi angajaţi în 2020 – 1.076 de persoane. În total, Automobile Dacia, DRM Draxlmaier România Sisteme Electrice, Compa şi RAAL au pierdut aproape 3.300 de angajaţi.

Clasamentul general este condus de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, cu o scădere de mai mult de 1.200 de angajaţi în 2020.

Pe locul al doilea în top a fost Hattbrick Bet, compania care operează brandul de jocuri de noroc Casa Pariurilor. Aceasta a avut o scădere de aproape 1.150 de angajaţi în 2020. De altfel, pandemia de COVID-19 a fost o piatră de încercare pentru companiile din industria jocurilor de noroc. Restricţiile impuse de autorităţi au închis sălile de jocuri pentru o bună parte a anului 2020. Acest lucru se vede și în rezultatele financiare ale companiilor din industrie.

Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, ocupă locul trei al scăderilor de personal de anul trecut. În 2020, pandemia a tăiat 27% din cifra de afaceri a Automobile Dacia. La aceasta se adaugă mai mult de 1.000 de locuri de muncă pierdute.

One thought on “Dacia a pierdut peste 1000 de angajați în 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Încremenirea în proiect a liberalilor

Recent, Ludovic Orban, președintele PNL, a efectuat o vizită de lucru în Argeș. Acel stil de vizită pe care o fac de decenii toți tovarășii din conducerea de partid și de stat. Domnia sa a vizitat, ca și înaintașii săi, un șantier sau ceea ce va fi un șantier. De […]
DNA

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!