Gama Samsung S21 intră pe piața românească la sfârșitul lui ianuarie

Gigantul sud-coreean Samsung, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a prezentat ieri noile smartphone-uri din gama Galaxy S – S21, S21 Plus şi S21 Ultra, una dintre cele mai mari surprize fiind introducerea S-pen-ului pe un model Galaxy S. Până acum, doar telefoanele din gama Galaxy Note erau dotate cu S-pen, aşadar această mutare ar putea înseamna renunţarea la gama Note axată pe zona de business şi creativitate, potrivit unor surse din presa internaţională. În cazul Galaxy S21 Ultra, S-pen-ul se achiziţionează însă separat, iar cel mai probabil utilizatorii vor avea nevoie de o husă specială pentru S-pen, acesta neavând un loc dedicat integrat ca în cazul modelelor Galaxy Note.

„Galaxy S21 Ultra este un alt exemplu care demonstrează angajamentul Samsung pentru inovaţii semnificative, care îmbunătăţesc viaţa oamenilor şi care îi încurajează să îşi exprime adevărata personalitate. Ţinând cont de cât de indispensabilă a devenit tehnologia pentru noi în ultima perioadă, am vrut să facem un salt înainte şi să depăşim limitele a ceea ce un smartphone poate să facă”, a declarat TM Roh, preşedinte şi head of Mobile Communication Business, Samsung Electronics.

Pe piața românească, gama Samsung S21 va fi prezentă de la finele acestei luni, au anunțta reprezentanții companiei în țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cum a evoluat salariu minim net pe economie în ultimii zece ani

Majorarea salariului minim pe economie a fost publicată în Monitorul Oficial. Salariul minim brut pe economie a crescut la  2.300 de lei în ianuarie 2021, adică oamenii primesc 1.386 de lei „în mână“, cu 40 de lei mai mult decât în 2020.  Astfel, în 2021 tariful orar va creşte la […]
Salariul minim net

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!