Tăriceanu divorțează din nou: ALDE și PRO România rup alianța

Membrii ALDE și PRO România, partideșe perdanților Tăriceanu și Ponta, „își manifestă dorința de a merge pe drumuri separate”, a declarat președintele ALDE Dâmbovița, Petre Ionel. În opinia sa, fuziunea dintre cele două formațiuni a fost doar „un compromis de ultimă oră”.

„România are prioritate! Alegerile generale au fost pierdute, dovadă că fuziunea prin absorbție nu a fost bine primită de către români. Personal, am tras semnalul de alarmă încă de la început, pentru că oamenii nu văd cu ochi buni unirea unor extreme politice, reprezentate de adevărații liberali și renegații socialiști. E clar că nu a fost decât un compromis de ultima oră, deloc de bun augur”, a spus Petre Ionel, citat de Mediafax.

 „Este bine cunoscut faptul că am depus întâmpinare în procesul de fuziune dintre cele două partide, însă am convingerea că fuziunea poate fi denunțată și de comun acord. Politica la fel și legile sunt făcute de oameni pentru oameni! În concluzie, solicit public conducerii celor două partide separea politică prin strângere de mână. Am încredere că se înțelege faptul că altfel nu se poate”, a conchis politicianul.

PRO România și ALDE au decis, într-un congres comun, organizat în noiembrie 2020, fuziunea celor două partide. Membrii ALDE au candidat pe listele Pro România la alegerile generale, însă formațiunea nu a trecut pragul electoral.

One thought on “Tăriceanu divorțează din nou: ALDE și PRO România rup alianța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

„We will rock you” – de vorbă cu Liliana Murguleț, inspector școlar general al ISJ Argeș

Poate vă miră titlul de mai sus, dar celebra melodie „We will rock you” a nu mai puțin faimoasei trupe britanice Queen este tonul de apel de pe telefonul mobil al Lilianei Murguleț, inspectorul școlar general al ISJ Argeș, un om care își dorește să miște lucrurile și oamenii din […]
Liliana Elena Murguleț

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!