Un salvamontist argeșean are nevoie de sânge

Emil Fieroiu, unul dintre cei mai activi și mai implicați salvamontiști argeșeni, sportiv dedicat și mare iubitor de munte și de oameni, traversează o problemă de sănătate și are nevoie de sânge. Așa cum Emil Fieroiu și-a pus timpul și energia la bătaie pentru a-și salva semenii, acum e rândul acestora să-i sară în ajutor pentru a trece mai repede și cu bine peste acest episod.

„În urma unor investigații, colegul nostru FIEROIU EMIL, membru al SALVAMONT ARGEȘ, urmează să fie operat și are nevoie de sânge. El are grupa A(2) pozitiv.

Puteți dona la orice centru de transfuzii din țară, începând de mâine, cu mențiunea pentru FIEROIU ION EMIL! Nu contează grupa de sânge pentru că de la spital va primi din banca se sânge.  Alte detalii necesare la centrul de transfuzii: FIEROIU ION EMIL, SPITALUL FUNDENI, SECȚIA UROLOGIE.

Îi rog pe toți cei care vor și pot să doneze pentru el, orice picătură de sânge îl poate ajuta!

Vă mulțumesc!”, a scris Cristian Toma, Șef Serviciu Administrativ-Financiar-R.U. la Serviciul Public Județean Salvamont Argeș, alături de ceilalți salvamontiști argeșeni pe o pagină de socializare.

One thought on “Un salvamontist argeșean are nevoie de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A renunțat la un salariu de 3000 de euro pentru postul de city manager al municipiului Câmpulung Muscel

O tânără care a lucrat pentru corporații de top la nivel mondial a ales ca de azi să fie city managerul municipiului Câmpulung Muscel. Numirea sa în această funcție face parte din campania Elenei Lasconi de a înnoi și eficientiza administrația locală din Câmupulung. Musceleanca a renunțat la un salariu […]
Ioana Marcu

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!