Tesla va avea în curând o stație de încărcare în Pitești

Tesla anunţă deschiderea celei de-a doua staţii de încărcare Supercharger din România. Precum staţia de la Timişoara, noua staţie Supercharger de la Bucureşti va avea şase fluxuri de încărcare. Acestea o capacitate maximă de încărcare de 250 kW. Noua staţia de încărcare este funcţională 24 de ore din 24, în toate zilele săptămânii.

Conform site-lui Tesla, compania va mai lansa două staţii în România în viitorul apropriat la Piteşti şi la Sibiu. În Pitești, stația Tesla va fi amplasată în zona Expo Parc.

Jumătate dintre români şi-ar dori să treacă la o maşină hibrid în viitor, iar un sfert la o maşină electrică. Însă România nu este pregătită cu infrastructura necesară, după cum arată un studiu al Reveal Marketing Research.

Conform rezultatelor studiului, jumătate dintre români (51%) declară că ar lua în considerare să achiziţioneze o maşină hibrid, iar 28% îşi exprimă dorinţa de a trece la cea electrică. Totuşi, 85% dintre români consideră că România nu este pregătită ca infrastructură pentru şoferii maşinilor electrice. Doar 21% dintre oameni declară că vor rămâne mereu la maşina pe diesel sau benzină.

Principalul beneficiu al maşinilor electrice este diminuarea poluării. Acesta a fost menţionat de 73% dintre români. Urmează eficienţa din punct de vedere al costurilor menţionată de 17% dintre repondenți. Caracterul modern şi inovativ este mai puţin important pentru români. Doar 9% dintre ei îl consideră drept un beneficiu. În fine, 58% dintre români cred că vor face tranziţia la o maşină mai prietenoasă cu mediul în următorii 3 sau 5 ani.

One thought on “Tesla va avea în curând o stație de încărcare în Pitești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Slujba de Înviere va fi oficiată în aer liber

Slujba de Înviere va fi oficiată în aer liber şi cu respectarea măsurilor de distanţare socială. Premierul și reprezentanții Ministerul Sănătății, Ministerului de Interne și cei ai Bisericii Ortodoxe se vor întâlni în cursul zilei de miercuri. Întâlnirea va avea loc pentru a se lua o decizie cu privire la […]
Slujba de Înviere

Subscribe US Now

error: Content is protected !!