România, te halesc! Un angajat la stat a blocat platforma Rabla Clasic pentru instituții publice 

ConcretMedia.ro

Nu mai e pentru nimeni o noutate sau ceva ieșit din comun că un număr tot mai îngrijorător de slujbași la stat se evidențiază printr-un habarnism genial când vine vorba de a ști ce și cum trebuie să facă atunci când se află la locul de muncă. Și nu, nu trebuie să rezolve ecuații logaritmice sau să calculeze integrale prin a doua metodă de schimbare de variabilă, ci să muncească pur și simplu potrivit fișei postului pentru care sunt plătiți din bani publici. Din păcate, grație angajărilor pe pile, cumetrii și amantlâcuri, la care se adaugă lipsa oricărei reforme reale a instituțiilor statului, locale sau centrale, efectele negative ale incompetenței prea multor bugetari se simt zilnic atât în viețile noastre, cât și în funcționarea instituțiilor în care aceștia lucrează sau chiar a altor instituții de stat sau private. Un exemplu proaspăt în acest sens s-a consumat chiar astăzi, marți, 19 martie, după ce la ora 10:00 s-a dat startul programelor Rabla Clasic și Rabla Plus pentru toate categoriile de solicitanți, persoane fizice, persoane juridice, instituții publice, etc.

Mai exact, un angajat desemnat de o instituție publică să acceseze platforma specifică pentru categoria Rabla Clasic Publici a blocat această componentă a sistemului după ce a solicitat în mod eronat suma de… 70 000 000 de lei. Urmare a acestei acțiuni, pentru o perioadă de timp site-ul AFM a afișat mesajul Fonduri Epuizate pentru categoria Rabla Clasic Publici și nu s-au mai putut face înscrieri. În cele din urmă, specialiștii AFM au reușit să deblocheze platforma și înscrierile au putut continua până la epuizarea reală a fondurilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două pietre de moară și-un bolovan de gâtul piteșteanului Cătălin Cîrstoiu 

Proaspăt anunțat drept candidat comun PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, piteșteanul Cătălin Cîrstoiu, medic ortoped și manager de 15 ani al Spitalului Universitar din București, pleacă din start în cursa electorală cu handicapul de a avea atârnate de gât două pietre de moară și-un bolovan. Numele acestora sunt Gabriela Firea, Sebastian Burduja […]
Cătălin Cîrstoiu candidat

Subscribe US Now

error: Content is protected !!