Un director spaniol jignește angajații Dacia, sindicaliștii îi transmit să plece de unde a venit

Stare de tensiune și nervozitate pe platforma Dacia după ce unul dintre directori ar fi jignit angajații români ai uzinei. Mai exact, în cadrul unei ședințe cu caracter restrâns, directorul executiv UVD, spaniolul Miguel Boquera (foto), i-ar fi numit animale pe angajații români și ar fi arfimat că îi e scârbă să lucreze în România. Ieșirea directorului pare să fi fost generată de nemulțumirea acestuia în legătură cu majorările salariale pe care sindicaliștii de la Dacia le-au obținut la recent încheiatele negocieri pentru noul contract colectiv de muncă valabil în 2022. În urma afirmațiilor directorului Miguel Boquera, salariații uzinei așteaptă acum scuze publice din partea acestuia, potrivit unui comunicat al Sindicatului Autoturisme Dacia (SAD) publicat pe site-ul sindicatului.

Comunicatul SAD

 „În cadrul unei ședințe avute cu cadrele de conducere, directorul executiv UVD Miguel Boquera a folosit cuvinte jignitoare la adresa salariaților de la Dacia, numindu-i animale și spunând că îi este scârbă să lucreze în România.

Solicităm directorului executiv să-și ceară scuze public pentru atitudinea sa față de salariații de la Dacia și pentru jignirile aduse acestora.

Dacă directorul executiv Miguel Boquera a avut o astfel de atitudine față de salariații de la Dacia, aceștia îi transmit că se pot lipsi oricând de prezența sa în cadrul societății. Așadar poate să plece de unde a venit.”, se arată în comunicatul Sindicatului Autoturisme Dacia  intitulat „SAD SOLICITĂ DIRECTORULUI MIGUEL BOQUERA SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE PUBLIC” și semnat de liderul SAD, Viorel Ungureanu.

Utima oră: Directorul care a jignit angajații de la Dacia a fost mutat în Africa.

7 thoughts on “Un director spaniol jignește angajații Dacia, sindicaliștii îi transmit să plece de unde a venit

  1. Cam târziu mutarea acestui director , care a dus la multe nemultumiri la Dacia ! Acest management , , prin stres, teroare , rasism,, a fost îngăduit la Dacia! A cui e vina ? Sigur a tuturor lucrătorilor de la Dacia ! Frica de a spune lucrurilor pe nume, frica de realitate, frica de a nu deranja prea mult șefii, etc, este o realitate în multe multinaționale! Reacția SAD DACIA e întârziată! E bine ca, în sfârșit, SAD a pus piciorul în prag și a spus lucrurilor pe nume ! Cam târziu! Semnale despre acest tip de , ,management,, au fost de acum 2 ani !!!!!

    1. Astia suntem !! Si in romania,si in alte tari..Niciodata nu ne aparam drepturile,de frica sa nu fim dati afara de sef..Niciodata nu am fost uniti ca popor,mereu ne-a pasat doar de noi insine,si i-am denigrat pe cei de langa noi !! In alte tara romanul,fuge de alt roman,cam asa de rau am ajuns..

  2. Acest om nu merita sa lucreze în grupul Renault ! De ce a fost mutat la alta uzina Renault ? De ce nu si -a dat demisia din grupul Renault ? Oare Renault accepta astfel de practici ? Șefii care l-au susținut, ce au de spus ?

  3. Multi șefi de la Dacia i-au copiat , stilul, , și au acționat în consecinta ! SAD ce are de spus ? Semnale au fost numeroase de-a lungul anilor !

  4. un frustat profesional si nici nu era pe meserie o persoană care ar termina poporul român căci îl vedea mai deștept ca spanioli

  5. Un gunoi uman de om, boul ăsta teroriza echipe intregi de ingineri cu gura lui mare de spanioloi, degeaba l-au trimis în Maroc, va încerca să distrugă uzinele că la asta se pricepe cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Apariție spectaculoasă a lui Moș Crăciun în fața copiilor militarilor de la „Mihai Vitezul”

Copiii cadrelor militare din cadrul Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul” din Pitești au avut parte marți, 21 decembrie, de o întâlnire spectaculoasă cu Moș Crăciun. Aduși de părinții lor la sediul unității, micuții l-au văzut pe Moșul sosind într-un TAB însoțit de un antemergător al Poliției […]
Moș Crăciun pe TAB

Subscribe US Now

error: Content is protected !!