Începe plata datoriilor politice în Consiliul Local Pitești?

Mâine, joi, 15 iulie, Consiliul Local Pitești are o nouă ședință ordinară. Pe ordinea de zi a acesteia sunt prevăzute și cinci proiecte de hotărâri despre care se spune deja că miros a afacere politică. Vorbim de proiecte inițiate de primar privind aprobarea propunerilor de candidați pentru posturile de administratori provizorii ai unor societăți ale municipalității. Proiectele vizează Salpitflor Green S.A., Apă Canal 2000 S.A., Salubritate 2000 S.A., Publitrans 2000 S.A. și Termo Calor Confort S.A.

Spuneam, așadar, că sunt voci care anunță un mare troc politic. Un troc fără nicio legătură cu bunul mers al societăilor respective. Aceleași surse din Primărie mai spun că vor fi atribuite niște sinecuri grăsuțe unor oameni care au servit interesele prieteniei PSD-PNL. Circuitul ar fi unul simplu, susțin oamenii noștri. Mai exact, viceprimarul Gelu Tofan ar avea niște datorii politice către cei care l-au ajutat să fie ales președinte PNL Pitești. La rândul lui, primarul Cristian Gentea ar avea niște datorii către PNL pentru pacea pe care i-o asigură de ceva vreme în Consiliul Local. Finalul circuitul ar fi unul și mai simplu. Anume că primarul va accepta în aceste societăți și oameni apropiați viceprimarului. Astfel, toată lumea va fi mulțumită și pacea PNL-PSD va dăinui peste Pitești.

Foarte interesant va fi și votul USR pentru aceste proiecte. Un eventual gir al acestui partid pentru trocul PNL-PSD ar însemna nașterea unei largi prietenii la vârful municiplaității noastre. O prietenie din care va câștiga doar PSD. Și din care vor pierde, ca întotdeauna, doar piteștenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Depozitele bancare ale argeșenilor au crescut cu 5,7% în perioada mai 2020 – mai 2021

Judeţul Cluj a prins cel mai mare avânt al ritmului de creştere a soldului depozitelor populaţiei în lei şi valută, de aproape 13% faţă de finalul lunii mai 2020, ajungând la un sold de 11,7 miliarde lei. Depozitele din Timiş şi Sibiu cresc cu peste 9%. Şi Bucureşti-Ilfov a înregistrat […]
Depozitele bancare

Subscribe US Now

error: Content is protected !!