Rețeaua Bioderm va deschide o clinică în Pitești în acest an 

Compania Bioderm, fondată de Lucian Russu, medic specialist dermatologie-venerologie, a inaugurat recent un spital privat de dermatologie în zona de nord a Capitalei, în Săftica, în urma unei investiţii de 500.000 euro, şi are în plan anul acesta extinderea în Galaţi, Piteşti, Târgovişte, Focşani şi Constanţa. Fiecare unitate nouă, inclusiv cea din Pitești, va implica o investiţie de 200.000-500.000 de euro. Din grupul fondat în 1992 de doctorul Lucian Russu mai fac parte clinica Bioderm Eminescu (Bucureşti) şi clinica Bioderm din Popeşti-Leordeni 

„Avem dreptul la sănătate! În acest spirit, deschidem Bioderm Hospital, unde avem capacitatea de a oferi servicii la cele mai înalte standarde în tot spectrul de afecţiuni dermatologice, decontate de Casa de asigurări. De peste 3 decenii suntem dedicaţi dermatologiei, timp în care am fost conectaţi la o cazuistică diversă, complexă şi la ultimele descoperiri. Am investit continuu în know-how-ul echipei şi în tehnologie de ultimă generaţie, spre beneficiul pacientului”, a declarat dr. Lucian Russu. 

„Prevenţia cancerului de piele şi melanomului este o misiune pe care ne-am asumat-o încă de acum 20 ani, când am introdus în premieră, în România, dermatoscopia digitală în clinicile noastre. Noul spital răspunde unei nevoie neacoperite de astfel de servicii medicale dermatologice integrate, bazate pe prevenţie, diagnostic şi tratament.”, a menționat Dr. Claudia Sprâncenatu, CEO Bioderm. 

Incidenţa cancerului de piele este în creştere, în ultimii ani, din cauza expunerii repetate la soare, fără protecţie solară, a schimbărilor climatice şi obiceiului bronzării artificiale, la solar. Dintre cancerele de piele, melanomul este cea mai agresivă, iar 75% dintre persoanele diagnosticate cu melanom metastatic îşi pierd viaţa în primul an de la diagnostic. Surprins în stadiu incipient, melanomul poate fi curabil în proporţie de 95%. România înregistrează o incidenţă în creştere în ultimii 25 de ani – de la 1,2 la 4,5/100.000 de persoane diagnosticate cu melanom. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Opinia specialistului: „O amânare a sancțiunilor pentru e-Factura este absolut necesară” 

Articol de Horia Goncearu, expert contabil Începând cu data de 01.01.2024 este obligatorie transmiterea în sistemul Ro e-Factura pentru toate livrările de bunuri și prestările de servicii care au loc în România, realizate în relaţia business-to-business (B2B) și în relația  cu instituțiile publice (B2G). Acest lucru se realizează în 2 […]
Horia Goncearu, expert contabil

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!