Limitator de viteză pe o stradă făcută praf din Pitești

„Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, Primăria Municipiului Piteşti a decis amplasarea unui limitator de viteză pe strada Episcop Grigorie Leu, nr. 61.

Acţiunea a fost realizată de către Administraţia Domeniului Public astăzi, 15.04.2021. Participanţii la trafic fiind rugaţi să circule cu prudenţă pentru evitarea oricărui incident şi pentru buna desfăşurare a traficului.”

Este anunțul făcut astăzi de municipalitatea piteșteană. Ce nu spun administratorii urbei este că strada cu pricina e cam praf. Atât de praf încât doar un nebun și-ar risca integritatea mașinii circulând cu viteză mare. Iar cine a avut nerozia să meargă peste limita legală pe Grigorie Leu nu se va împiedica de un limitator de viteză.

Așadar, municipalitatea a procedat ca în filmele cu Stan și Bran. Adică mai întâi a montat limitatorul pe o stradă care ea în sine este un limitator de viteză prin starea în care se află. Poate ar fi fost mai nimerit ca întâi să se reabiliteze și abia apoi când carosabilul era perfect să fie montat și un astfel de dispozitiv. E drept că pe Grigorie Leu s-a mai turnat la un moment dat niște asfalt. Dar nu e nici pe departe o reabilitare, ci o cârpire în bunul obicei autohton.

Bine, edilii noștri, oricare ar fi sau ar fi fost ei nu sunt la prima ispravă de acest gen. Strada Dumbravei, de exemplu, a fost frezată și asfaltată în august anul trecut. Numai că, la foarte scurt timp, proaspătul covor asfaltic turnat atunci a fost spart în mai multe locuri. Ultima oară săptămâna trecută. De ce? Pentru că s-a asfaltat deși în subsolul străzii sunt rețele de utilități făcut praf și care necesită cârpeli tot mai dese.

One thought on “Limitator de viteză pe o stradă făcută praf din Pitești

  1. Este necesară montarea acestora mai jos in dreptul numerelor 15-17 ,iar pe acea strada și trasarea de linie continua in prima panta intru-cât se fac depasiri in acea panta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Foști parlamentari își vor pensiile speciale înapoi

Constantin Tămagă, Ion Burnei, Iulian Cristache, Adrian Duţă, Filip Georgescu, Georgiu Gingăraș, Gheorghe Marin (PSD) și Nicolae Ionescu (PUNR) își vor pensiile speciale înapoi. Alături de ei Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu. Nu mai puțin de 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut […]
Parlamentari pensii speciale

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!