Recea, Argeș: Au început lucrările de modernizare pentru 9,5 kilometri de drumuri locale

„Săptămâna trecută, la începutul acestei luni, au început lucrările de reabilitare și modernizare pentru mai multe drumuri de interes local în lungime totală de nouă kilometri și jumătate. Lucrările sunt realizate de societatea General Trust și au ca termen de finalizare 12 luni de la data demarării. Sperăm însă ca, dacă vremea va fi favorabilă, acestea să fie duse la bun sfârșit mai devreme. Primul șantier a fost deschis pe un drum aflat la limita de sud a comunei noastre, în apropierea graniței cu localitatea vecină Izvoru.”, a declarat pentru ConcretMedia.ro primarul comunei argeșene Recea, Doru Iliuță Dragu. 

Reamintim că lucrarea se realizează printr-un contract de finanțare pentru Programul Anghel Saligny în valoare totală de 15 493 255 lei, din care 15 000 000 lei sunt de la Bugetul de Stat și 493 255 lei contribuție a UAT Recea.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Spitalul de Pediatrie Pitești - prima victimă a hackerilor care au pus pe butuci sistemul medical românesc 

Un număr total de 21 de spitale fuseseră afectate de atacul cibernetic care a vizat platforma informatică Hipocrate, a comunicat luni seară Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC). Cu toate acestea, numărul unităților medicale atacate cibernetic a început să crească pe parcursul zilei de azi cu cel puțin încă cinci spitale. […]
Spitalul de Pediatrie atacat de hackeri

You May Like

Subscribe US Now

error: Content is protected !!