Zece mii de vaccinați la Spitalul Militar Pitești

La Centrul de vaccinare împotriva COVID 19 al Spitalului Militar dr. Ion Jianu Pitești a fost administrată astăzi doza cu numărul 10.000. Centrul de vaccinare este organizat în incinta Policlinicii Spitalului Militar situată pe  Bulevardul Repunblicii.

„La Centrul de vaccinare al Spitalului Militar de Urgență dr.Ion Jianu Pitești, coordonat de p.c.c Med. Leoveanu Andreea Larisa, a fost asigurată continuitatea și în perioada Sărbătorilor Pascale, iar astăzi, 3 mai, a fost efectuată doză cu numărul 10.000, Domnului Niculaie Mihai în vârstă de 65 de ani din Bascov. Acesta ne-a declarat: „sunt bolnav cu inima, am tensiune și diabet. Am decis să mă vaccinez din dorința de a-i proteja în primul rând pe cei apropiați și anume pe mama mea care are 87 de ani și pe nepoțelul meu. Nu în ultimul rând pentru faptul că acest vaccin este util pentru sănătatea mea. Ce să va mai spun, cu ocazia vaccinării poate reușim cu toții să scăpăm de mască, să revenim la o viață normală, să relansăm economia aestei țări”.

Activitatea personalului vaccinator este una continuă și susținută, astfel că zilele acestea au fost imunizate 673 persoane, iar pentru ziua de 3 mai se estimează 335 de persoane.”, se arată într-un comunicat al instituției medico-militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TeamOrban pentru Argeș: un liberal, un pedelist, pupilul lui Felix și o poză din Sibiu

Brătienii se pregătesc să fugă din criptele de la Florica fără să se mai uite înapoi. După ce partidul lor a cedat postul de prefect al județului, acum defilează cu liberali de umplutură. Astfel, sub haștagul teamOrban, argeșenii au primit pe rețelele de socializare componența echipei cu care Orban și […]
teamOrban Argeș

Subscribe US Now

error: Content is protected !!